U
Unknownloce
Ziyaretçi
Selamlar MC-TR ailesi bugün serverinize girmeden yönetebilceğiniz efsane bir plugin tanıtacağım. İyi dinlemeler.
Sunucunuzdaki herşeyi servere girmeden yapabilceğiniz ''Plugin & Program'' karışık birşeydir.
İlk baş size zip olarak 2 jar dosyası gelir. Oradan sadece ''MCGUIControlPlugin.jar''ı plugins klasörünüze atıyorsunuz diğeri masaüstünüzde kalıyor ve diğer jar yani masaüstünüzde bulunan ''GUIControl.jar''ı çift tıklayarak açıyorsunuz.
ADIM 1: İlk baş plugin ''configine' girip code yazan yeri (2 satırlık yeri) kopyalıyoruz.
ADIM 2: Sonra 'Server yazan yere; ''
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ADIM 3: Ve panelimiz yükleniyor.
1. BÖLÜM: ''Home'' yazan yer serverimizin ne kadar CPU yediğini gösterir.
2. BÖLÜM: ''Players'' yazan yer oyuncu bilgilerini gösterir. Örnek; ne kadar canı var, ne kadardır serverde, hangi modda olduğunu gösterir ve ayrı olarak oyuncuyu birisine ışınlayabilir.
3. BÖLÜM: ''Console'' yazan yer komple serverimizin panelidir. Burda istediğimizi yapabiliriz.
4. BÖLÜM: ''Plugin Management'' yazan yer pluginleri aktif etmek - aktif etmemekdir. Ve ayrı bir plugin yükleyebiliriz.
5. BÖLÜM: ''GroupManager'' yazan yeri zaten anlatmama gerek yok. :D Oyuncuyu seçip istediğimiz yetkiyi verebilir yetkisini alabilir farklı yetkiler ekleyebiliriz.
6. BÖLÜM: ''MOTD'' yazan yer servere girerken çıkan Motd Manager'dir. Buradan orayı otomatik olarak değiştirebiliriz.
NOT: Bazı rengi gözükmeyenleri kullanamayız pluginin premium versiyonunu alınca onlar açılır.
7. BÖLÜM: Burdan serverimize OP olanları görebiliriz, ve yeni OP ekleyebiliriz.
Örnek olarak oyundan görsel:
Ve hemen yanındaki ''Whitelist''a basarak Whitelist'i açıp - kapayabiliriz. Veyada Whitelist'e oyuncu ekleyip - oyuncuyu çıkarabiliriz.
Örnek olarak oyundan görsel:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Konu bu kadardı anlatabildiğim kadar öz ve detaylı anlatmaya çalıştım. İyi forumlar <3