Bulundu Sunucu yetkili alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lucifers

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Lucif

Discord:

! Lucifer#2021

Selamlar, değerli oyuncular;

Bu yazıda sizlere önemli bir konudan bahsedeceğim.

Sunucu ve sunucu dışındaki işlerimize yardımcı olabilecek ekip arkadaşları arıyoruz, yazının devamında detaylardan bahsediyor olacağım.

Detaylara geçmeden önce sizlere neden bizi tercih etmeniz gerektiğini biraz özetleyip anlatacağım;

Öncelikle şuan bulunduğunuz sunucudan önce birçok farklı adlar altında sunucu açtık ve yetkili ekibimiz 1-2 kişi dışında aynı. Piyasaya hakimiz ve o şekilde çalışıyoruz.

İkinci olarak az önce bahsettiğim sunucuların bir çoğunda çok büyük başarılara imza attık. Yeni çağa ayak uydurup, bomba gibi tekrardan geliyoruz.

İmza attığımız şeyler saymakla bitmez, fakat sizi daha fazla oyalamak istemiyorum. İsterseniz artık detaylara geçebiliriz.

Alacağımız yetkiler şu şekilde;

2 tane Moderatör,

3 tane Asistan,

1 tane Reklam işleriyle uğraşacak kişi (site kredisi alacak),

1 tane Tasarımcı (ücret alacak),

1 tane Discord Moderatörü,

1 tane İngilizcesi iyi, her türlü plugini Türkçeleştirebilme yeteneğine sahip kişi (ücret alacak),

1 tane Itemsadder eklentisinden anlayan ve eşya ekleyip, çıkarabilen bir kişi (ücret alacak);

Ve son olarak 1 tane Editör (ücret alacak).

Bunlara katılmanız için şart(lar)ımız şu şekilde:

15 yaşında, veya 15 yaşından büyük olmanız.

Eğer bu şart(lar)ı karşılıyorsanız, destek talep odasından destek açıp bizimle iletişime geçebilirsiniz.

DİPNOT: Yetkililerimize özel 3 günde bir etkinlikler olacak. Hem eğleneceğiz hem de hediyeler (kredi, kasa anahtarları vs.) dağıtılacak.

İletişim : ! Lucifer#1688

Son düzenleme:
Güzel açıklayıcı bir konu umarım dilediğiniz ekip arkadaşlarınızı bulabilirsiniz

taleplere ne zaman bakarsınız dc de gunlerdir bekliyorum :/

ekledim konuşalım. -xanny

istek attım dc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl