Arkada film aç öyle dene sesini duyman bile yeter sürekli böyle yapıyorum :)Bu Günlerde çok Sunucu Yapasım Gelmiyor Bana Motivasyon Verebilirmisiniz Ama Öyle bir verin ki Cidden Yapayım
xiej_

benjamin17
xdredd.
Harita yapmaktan bunaldığım zaman bir kaç gün kendime ayırıyorum biraz kafamı uzaklaşıp daha sonrasında bir kaç gün daha idare edebiliyorum lakin artık bıkmışlığın bir göstergesi sende de aynı durum olabilirBu Günlerde çok Sunucu Yapasım Gelmiyor Bana Motivasyon Verebilirmisiniz Ama Öyle bir verin ki Cidden Yapayım
Teşekkürler Yardımcı Oldu Biraz Kafamı Düzenledikten Sonra Tekrardan BaşlayacağımMotive olayı aşırı önemli ancak gerçekçi konuşmak gerekirse,asıl olay hazırlanıp oyuncular geldikten sonra başlıyor.
Örneğin;Kendi kafana göre bir ekonomi oyun tasarımı yapacaksın,ancak bunu tek kişi veyahut 3-5 kişi hazırladığı için,bu ekonomi 5 kişiye göre hazırlanmış olacak sonra tekrar yapacaksın,ardından hatalar errorler çıkacak,sonra onları çözüceksin,çözmeyi bilmiyorsan bilgili birilerine para ödemen gerekicek.Farklı bir şey isteyeceksin sonra spigot marketinde o farklı şeyin 20 30 dolar olduğunu görüp ff atıcaksın falan filan.Aşır sabır işi gibi can sıkan yerleri çok fazla,para çok kaybetiriyor eğer ilk defa açıcaksan ve tecrüben yoksa vs,paket hazırlamayı bilmiyorsan bir yerden paket alacaksın,ardından bu paketi onlar hazırladığı için tekrar bir düzenlemeye gireceksin,ardından öyle bir zaman gidecek,açtıktan sonra oyuncular geliyor bakıyorsun ama içeride durmuyor insanlara ilgi vermen gerekiyor,sonra online az diyip reklam için birilerini bulacaksın fiyatlar lumuni gelecek ancak yinede deneyeyim diyeceksin,baktın o reklam olmuyor şunu deniyeyim vesaire vesaire derken baktın sunucu tuttu,en sonunda site market fiyatları oyun entegrasyonları 1-2 gününü alır,sonra bir reset isteyecekler çünkü başlangıç aylarında düzenlemelerle kitle ikiye ayrılacak,ilk başlayıp oynayanlar son girip oynayanlar vs vs derken kafayı yiyorsun.Hadi herşey bitti,başta gözüken adam sen olduğun için senin için oynayan bir kitlede olacak aktif olarak konuşman insanlarla etkileşim halinde olman gerekicek.Yani bütün herşey olsa bitse bile sağlam güvendiğin bir ekibin vesaire yoksa,günlük 3 4 saat insanların sorularıyla vakit harcayacaksın,dün gördüğün soruyu bugün başka birisi soracak,aslında sen oyun içine bu soruyuda koymuşsundur ama bakmazlar yani.
AMA en önemlisi bütün bu olanlardan sonra bakmışsın 100-200 veyahut durumuna göre 500-1500 aralığında seni ve sunucuyu seven bir kitle kurmuşsun,bunun tadı ayrı oluyor tabi,değer mi?,bu aralar değmez derim,ancak eminim ki kendim önümüzde ki aylara doğru kendi sunucum için,-deydi be abi,cümlesini kuracağıma eminim.Kişisel motivasyonun ise disiplin sağlarsan olur,Kalk-yap-bırak asla kendine belirlediğin süre zarfı dışında günlük olarak sunucuyla ilgilenme,paket konusunda hazır paketlerden uzak durup kendi hayal gücüne özdeş bir paket hazırlaman eminim ki daha sağlıklı olacaktır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!