djxepotan#0905
Sunucunun içini görmeden yorum yapmanı beğenmedim.Haritalar alıntı , sistemler klasik farklı birşey bulunmuyor, konu tasarımı keyubunundu sanırsam farklı birşey göremedim klasik opsky sunucusu insanların sadece birşeyle uğraşmamak için geldiği sunuculardan başarılar!
djxepotan#0905
Tavsiyelerin ve bilgilendirmen için teşekkür ederiz, sunucumuzu incelemeni mutlulukla karşılarız.Malesefki vereceğim puan 5,6 çünkü belirli haritaların çoğu alıntı. Sistemler hem güzel hem basit. Ve sunucunun konu tasarımında iğrendiğim şey ise FLATICON'lar. Ve onun dışında sunucu güzel. Konu tasarımı yine güzel ve basit. Vereceğim puan ise konu tasarımına 7,4 fakat bu sizin sunucunuzun batacağı hale gelmez. Daha çok çalışarak. Daha fazla VIP satarak. Reklam yaparak Sunucunuzu çok daha iyi yerlere getirebileceğinize inanıyorum. Benim daha önceden 90 kişinin girdiği sunucum oldu. Başlangıçta 10 kişi bile girmiyordu fakat belirli alanlarda reklam yaparak ve diğer sunuculara göre kendi sunucumu gözden geçirerek ona göre uygun yaptım ve eski sunucumun rekoru 100'ü geçmişti. Ve şundan bahsedeyim. Hayal Gücünüzü buildlerde kullanın. Yeni bir spawn illaki yaparsınız. Çeşitli ayrıntılar,sürpriz yumurtalar ekleyin. Sunucudaki konu tasarımınızı ünlü olan sunucular gibi yapın. Logonuzuda. Mesala SonOyuncu,CraftRise,vb. Ünlü Sunucuların konu tasarımını gözden geçirin. Konu tasarımındada küçük küçük resim ile belirtebileceğiniz ayrıntılar ekleyebilirsiniz. Bunlar bir öneri. Ve istediğim şey Minecraft'ın Türkiye kapsamındaki sunucuları daha fazla büyütmek ve geliştirmek. Bir öneri bile sunucunun kaderini değiştirebilir. O yüzden kullanıcılarının önerilerini,isteklerini gözden geçirin. Şöyle şeylerde demeyin, ''Ya bu fikir çok saçma'' diye. Bütün fikirler aslında mantıklı. Belki sunucunuzu HUB yaptığınız zaman özel bir kaç tane özellik ekleyebilirsiniz. Belki o kullanıcının dediği fikir sizin sunucunuzun aktifliğini arttırabilir. Şimdilik bu kadardı. Sunucunuza göz atıp baştan sonra inceleyeceğim. Hatalarınızı discord hesabınız bulunmaktaysa. Elimden geldiği sürece sizlere paylaşacağım. Başarılar.
Resimlerin arasında Kuvars Spawner gördüğüm iyi oldu. Bu sunucuda oynayabilirim. :)Tavsiyelerin ve bilgilendirmen için teşekkür ederiz, sunucumuzu incelemeni mutlulukla karşılarız.
İyi günler...
Efuasi#9935
djxepotan#0905
Desteğin için çok teşekkür ederiz.
Gerçekten sunucuya biraz önce uğradım. Kaliteli bir sunucu olduğunu rahatlık anlayabildim. Gerçekten özellikleri ile sunucu sarıyor :D
! Arda#9572
djxepotan#0905
Sunucumuza gelip, /dc komudunu uygulayabilirsin, iyi günler..Discord sunucunuzu atarmısınız
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!