Sunucu Web Sitesi HK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KittyTX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.296
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konudaki gereksiz mesajlar kaldırılmıştır,lütfen konu dışına çıkmayalım.

Merhaba, konu yanlış yerde ise taşınabilir. Kategorileri tam olarak ayırt edemedim ve en uygun yeri burası olarak gördüm. Yönetim dilerse taşıyabilir.

Minecraft sunucum için websitesine ihtiyacım var. Genel olarak websitesi scsi haricinde web konusunda destek alabileceğim, oyun dışında izlenim yapabileceğim bir görselliğe ihtiyacım var yani pluginlerin datasını siteye yansıtıp onlarca bug ile uğraştırmasını istemiyorum.

Leaderos veya minexon firmalarının haricinde öneri yaparsanız daha iyi olacaktır. Her iki firmadan da destek alamadım.

Desteği ve hizmeti düzgün sağlayabilen ve ödenen ücretin teminatını sağlayabilecek bir isim önerirseniz mutlu olurum.

Rica ediyorum forumlardan toplanan scler ile hazırlanmış ve hazır temanın editlendiği bir içerik yerine daha stabil ve komplike çalışan bir firma önerisi yapınız.
Uzun süre Minexon kullanıcısıydım, ancak son zamanlarda artan çökme sorunları ve çözüm bulamama durumları nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadım. Ayrıca, desteklerine bir türlü ulaşamadım. Ancak Leaderosa'ya geçtikten sonra, bazı hatalar yaşadım ve desteğe başvurduğumda anında geri dönüş alıp, sorunlarımla ilgilendiler. Şahsen Leaderosa'ya geçtiğim için hiç pişman değilim. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Uzun süre Minexon kullanıcısıydım, ancak son zamanlarda artan çökme sorunları ve çözüm bulamama durumları nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadım. Ayrıca, desteklerine bir türlü ulaşamadım. Ancak Leaderosa'ya geçtikten sonra, bazı hatalar yaşadım ve desteğe başvurduğumda anında geri dönüş alıp, sorunlarımla ilgilendiler. Şahsen Leaderosa'ya geçtiğim için hiç pişman değilim. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Merhaba bir süredir foruma girmediğim için mesaja geç dönmek zorunda kaldım. Minexon konusunda bir çok kişi destek bölümünün yetersiz olduğundan şikyetçi durumdaydı ve kendim de test ettiğimde bu sorunu gözlemledim. Leaderos ise bir önceki mesajlara baktıysan yetkilisi gelip aşağılayıcı bir şekilde konuşarak mesajlarıma bakmaya tenezzül etmeyeceğini, bir şeyi yaptıysak doğrudur mottosu ile hareket ettiğini belirttiler ve bu yüzden de kendilerini tercih etmiyorum. Anında geri dönüş falan da almadım direkt olarak destek verilmeyeceğini belirttiler.

Diğer yabancı sağlayıcılar şuanda güzel gibi gözüküyor onları tercih edeceğim muhtemelen fakat hala daha araştırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl