Sunucu Web Sitesi HK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KittyTX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.296
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bir sorum var deneyimlemediğimi veya yurt dışındaki geliştiriciler ile iş birliği yapmadığımı nereden biliyorsunuz. Son olarak cümlemde eleştiri yok ki :grinning:
Sizden bahsetmedik genel konuştuk, ayrıca madem böyle bir done attınız ortaya yurt dışında hangi geliştiriciyle iş birliği yaptınız?

Malum kur fiyatlarından dolayı önü açık olmayan bir proje için çok ileri gidilemiyor. Herkese iyi forumlar
orası da öyle

Sizden bahsetmedik genel konuştuk, ayrıca madem böyle bir done attınız ortaya yurt dışında hangi geliştiriciyle iş birliği yaptınız?
Web konusunda çalışma sağlamıyoruz özel eklenti ve koruma konusunda bir kaç kişi ile çalışıyoruz ve bunu topluluk ile paylaşmayı tercih etmiyorum.

Sayın web master arkadaşlarım şuanda piyasada bulunan en sağlam web scriptin LeaderOS olması dışında ve halen sürekli güncelleme alan başka script olmadığına göre LeaderOS tan şaşmamak gerek. Gidip yabancıların altında köle muamelesi görmek istiyorsanız onlara yönelin bbb den. Adamlara sert çıkıp luzumsuz konuşup ban yedikten sonra burda konuşmak rahat gelir.

Sert çıkışmak ? Konuşmaya başladığım kısımda adamların destek sisteminin kötü olduğunu söylediğim için ban yedim. Eleştiri veya normal lafı kaldıramayacak ise bu işi yapmasın. Yukarıda da belirttiğim gibi 18-19 yaşına bir kaç çocuğun bir araya gelipte çalıntı modüller ile iş yapmasını destekleyecek değilim. Sert çıkış istemiyorsa adam gibi destek vericek ve ürünün/hizmetinin arkasında duracak.

Sen, bilgin olmadığı için leader kullanıyorsun ve elinde imkan olmadığı için bunu savunuyorsun. Turknet kullanmak isteyipte babanın "türktelekom olm onlar hepsi aynı zaten" demesi gibi bir şey bu.

Yabancıların hizmeti bunlara göre daha kaliteli ve köle muammelesi falan yok. Asıl burada sen sorun yaşadığın zaman gidebileceğin hiç bir yer olmayacak ve sen veya diğerleri bunu göremiyorsunuz. Lüzumsuz konuşma falan da yok ticket kaydı duruyorsa onu atabilirim.

Merhaba, konu yanlış yerde ise taşınabilir. Kategorileri tam olarak ayırt edemedim ve en uygun yeri burası olarak gördüm. Yönetim dilerse taşıyabilir.

Minecraft sunucum için websitesine ihtiyacım var. Genel olarak websitesi scsi haricinde web konusunda destek alabileceğim, oyun dışında izlenim yapabileceğim bir görselliğe ihtiyacım var yani pluginlerin datasını siteye yansıtıp onlarca bug ile uğraştırmasını istemiyorum.

Leaderos veya minexon firmalarının haricinde öneri yaparsanız daha iyi olacaktır. Her iki firmadan da destek alamadım.

Desteği ve hizmeti düzgün sağlayabilen ve ödenen ücretin teminatını sağlayabilecek bir isim önerirseniz mutlu olurum.

Rica ediyorum forumlardan toplanan scler ile hazırlanmış ve hazır temanın editlendiği bir içerik yerine daha stabil ve komplike çalışan bir firma önerisi yapınız.
Leaderos ve minexon dısında güzel bir site scripti olan bir yer mevcut değil. Ama benim önerim tabikiide leaderos kendi sunucumdada onu kullanıyorum. Güzel sistemler felan herseyi mükemmel! Minexonda kullanabilirsin, ama leaderos daha güzel ve daha kullanıslı!

2019'dan beri LeaderOS kullanıyorum bana kalırsa Türkiye'de ki en iyi Minecraft web scripti, Düzenli olarak güncelleme aldığından dolayı sitenizde açık bulunma ihtimali minimuma iniyor bahsi geçen diğer web script sağlayıcıları uzun süredir güncelleme yapmıyor ve hatalarla dolu. Hem güncell olması hemde panelinin diğerlerine göre daha akıcı ve modern olması nedeniye LeaderOS en iyi seçenek olacaktır.

Bu arada konusu açılmışken globalde NamelessMC(bedava) ve Tebex güzel referanslar veriyor LeaderOS'tan aşağı kalır özellikleri olacağını sanmıyorum ama Türkiye piyasası odaklı çalışacaksanız yine LeaderOS en iyi seçenek olackatır.

Son güncellemelerini geçen yıl vermişler. Sitede açık bulunmasının pek önemi yok sonuç olarak site düşmeyecek veyahutta içinde kayıtlı bir data da bulunmayacak ödeme veya üyelik tamamen farklı çalışıyor. Panel nedeniyle zaten kendilerini tercih edecektim fakat davranışları ve kötü desteği nedeniyle vazgeçmiş durumdayım.

Hataların olması da önemli değil kendim fixleyebilirim sadece zaman için ödeyip geçmek istiyordum. Namelessi inceleyip geri dönüş sağlarım fakat belirttiğim gibi son versiyonu 2023 ve de 2. versiyon sürümü yayınlanmış deneyip sonuçlarını iletirim.

Leaderos ve minexon dısında güzel bir site scripti olan bir yer mevcut değil. Ama benim önerim tabikiide leaderos kendi sunucumdada onu kullanıyorum. Güzel sistemler felan herseyi mükemmel! Minexonda kullanabilirsin, ama leaderos daha güzel ve daha kullanıslı!

Leaderos görsel olarak daha fazla hitap ediyor ve bu benim için olmasada olur denilebilecek bir durum. Fiyat açısından ve daha fazla detay açışından minexon daha kaliteli fakat onların da desteği aşırı geç dönüş yapıyor. Pazartesi günü yazdığım mesaja bir sonraki gün cevap alabildim ve diğer iletim için de henüz cevap alamadım. Chatındaki bir çok üye de aynı durumdan muzdarip haldedir.

Son güncellemelerini geçen yıl vermişler. Sitede açık bulunmasının pek önemi yok sonuç olarak site düşmeyecek veyahutta içinde kayıtlı bir data da bulunmayacak ödeme veya üyelik tamamen farklı çalışıyor. Panel nedeniyle zaten kendilerini tercih edecektim fakat davranışları ve kötü desteği nedeniyle vazgeçmiş durumdayım.

Hataların olması da önemli değil kendim fixleyebilirim sadece zaman için ödeyip geçmek istiyordum. Namelessi inceleyip geri dönüş sağlarım fakat belirttiğim gibi son versiyonu 2023 ve de 2. versiyon sürümü yayınlanmış deneyip sonuçlarını iletirim.
Daha dün güncelleme yayınlandı.
1733856667338.webp

Olay fixleyip fixleyemeceğiniz değil olay verdiğiniz paranın hakkını almak, Eğer LeaderOS alıyorsan hiç bir şey bilmesen bile sorun yaşamazsın. iyi forumlar.

Firma güzellemesi yapmaya gerek yok parayla ilgili derdim de yok fakat konunun dışında çıkmayalım. Firma önerisi istedim ve bunu almak istiyorum. Bu böyle burası şöyle denilmesine gerek yok en son "Minexon" denemeye çalıştım fakat destek sistemleri gerçekten çok yavaş.

Memnuniyet durumlarına da pek gerek yok söylediğim gibi sadece isim önerisi istiyorum. Leader veya minexon harici kabulumdür.

Tebex al hypixel ol

Merhaba, konu yanlış yerde ise taşınabilir. Kategorileri tam olarak ayırt edemedim ve en uygun yeri burası olarak gördüm. Yönetim dilerse taşıyabilir.

Minecraft sunucum için websitesine ihtiyacım var. Genel olarak websitesi scsi haricinde web konusunda destek alabileceğim, oyun dışında izlenim yapabileceğim bir görselliğe ihtiyacım var yani pluginlerin datasını siteye yansıtıp onlarca bug ile uğraştırmasını istemiyorum.

Leaderos veya minexon firmalarının haricinde öneri yaparsanız daha iyi olacaktır. Her iki firmadan da destek alamadım.

Desteği ve hizmeti düzgün sağlayabilen ve ödenen ücretin teminatını sağlayabilecek bir isim önerirseniz mutlu olurum.

Rica ediyorum forumlardan toplanan scler ile hazırlanmış ve hazır temanın editlendiği bir içerik yerine daha stabil ve komplike çalışan bir firma önerisi yapınız.
leaderos ve minexon ikisinde de problem yaşamazsın ben şahsen leaderos dan yana hiç sıkıntı yaşamadım minexon kullanan çevrem de memnun olduğunu belirtiyor

Global satışımızda da yaklaşık 1 ay önce ücretsiz temalar kaldırıldı bu arada ufak bir düzeltme yapayım.

Hocam LeaderOS ya da MINEXON az kişinin satın aldığı skriptler değil, olsa da yetkili kadrosu sınırlı diye düşünüyorum ben. Bekleme evet çok oluyor fakat çoğunlukla zaten "destek" gereken bir şey olmuyor.

Tamamen öznel düşüncelerimden oluşturulmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl