Çözüldü Sunucu web sitesi açma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.457
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimsesiz

"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Elmaslar
80
Arkadaşlar ben bot sorunu yaşıyorum tamamen silmek için web sayfası açmayı düşünüyorum web sayfası nasıl açılır veya başka botlardan nasıl kurtula bilirim ek bir sunucum yok olsa çakma lobi yapardım fakat ek sunucu yok web sitesi veya botlardan başka nasıl kurtula bilirm yazabilirmisiniz.

Sunucuya Bot Mu Atılıyor ?
Oyuncu Botu ?

Bana discord dan ulas botu engellemek icin gerekli bilgileri verim.

Anti Bot Deluxe pluginini kurabilirsin

Bu Botları Atan Kisi Bu Konuda Tecrubelıyse Yani Sizi Dusman Olarak Gormus Ve Konuyla Ilgılıyse Plugınler Fln. Fazla Etkı Edecegini Sanmam. Cakmalobi Bi Cozum Olsada Bence Bedava Minecraft Websitesi Veren Yerler Var. İlk Ay Bedava Olan Yerler Girisleri Website Uzerinden Yaparsan En Etkili Çözumlerden Biri Olur.

Önündeki seçenekler şunlar:
- Minecraft Web Site Scriptleri.
- Xenforo ile Sunucunu bağlayabilirsin, kayıtları ordan alırsın.
- Para Ödeyerek Kendine Özel Site Yaptırabilirsin.

Webscripti için tavsiyem yok çünkü daha önce web scripti kullanmadım ama biraz araştırarak satan kişileri bulabilirsin.

Xenforo içinse Lisans alman gerek ve dolarla satılıyor bu yüzden fiyatını söylememe bile gerek yok.

Kendin yaptır desek yine para kitlenecek.

En ucuz çare ise Spigot üzerinden Bot engelleyici pluginleri denemek. Tavsiyem Deluxe Anti Bot.

WebScripti satan birisi olarak sana tavsiyem. Siteden kayıt bota tam olarak bir çözüm değildir. Evet azda olsa engellediği doğrudur ama belli bir bot sayısından sonra sunucun her türlü zorlanıp yavaşlayacaktır. Bu durumda siteye harcayacağın parayla makineni geliştirip çakmalobi kurup antibotdeluxe gibi pluginlerlede sistemini güçlendirmeni öneriririm sana.

WebScripti satan birisi olarak sana tavsiyem. Siteden kayıt bota tam olarak bir çözüm değildir. Evet azda olsa engellediği doğrudur ama belli bir bot sayısından sonra sunucun her türlü zorlanıp yavaşlayacaktır. Bu durumda siteye harcayacağın parayla makineni geliştirip çakmalobi kurup antibotdeluxe gibi pluginlerlede sistemini güçlendirmeni öneriririm sana.
Teşekkürler en kısa zamanda yapacağım fakat bu saldıran arkadaş sağlam saldırıyor 7/24 kesilmiyor saldırı tahminimce Makinesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl