Çözüldü sunucu versiyonu sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IMasiveHD2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.116
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMasiveHD2

"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
Elmaslar
70
Minecraft
GizliBaskan

Discord:

String name = "GizliBaskan";#3269

Sunucum spigot 1.12 ama 1.10 giren kişiler bağlanamıyor. 1.10x olmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhaba, ViaVersion adındaki ekleniyi indirip kurun. Ardından reload atın sunucu tüm sürümlere açılacaktır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorununuz çözüldümü?

Son düzenleme:
Merhaba, ViaVersion adındaki ekleniyi indirip kurun. Ardından reload atın sunucu tüm sürümlere açılacaktır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorununuz çözüldümü?
olmadı maalesef. via version var zaten yine de outdated client! Please use 1.12 bu hatayı veriyor

Benim dediğimi neden yapmadın yaparmısın ?
attığın link kırık. başka yerden o eklentiyi indirdim suncu kendi kendine kapanmaya başladı açılmadan. Sildim hala da tekrar ediyor bu bölüme bununla ilgili konu açtım hatta.

Spigot 1.12 yerine Spigot 1.10 kurun ve sonra ViaVersion ile 1.10 üstü sürümleri kullanılabilir hale getirin.

attığın link kırık. başka yerden o eklentiyi indirdim suncu kendi kendine kapanmaya başladı açılmadan. Sildim hala da tekrar ediyor bu bölüme bununla ilgili konu açtım hatta.
ProtolSupport eklentisi olması gerek, log dosyalarını at

Sunucuyu 1.10 yaparsan ViaVersion ile 1.12 ile girebilirler. Maaleseft ViaVersion sadece kurduğunuz sürümün üstü ile erişilebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl