Bulundu sunucu veri aktarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djtvyutube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 642
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djtvyutube

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
djtvyutube

Discord:

djtvyutube

bungecord sunucumda 2 sunucu arasında oyuncunun parawsını ve envanterini aktardım ama oyuncunun istatiklerini aktaramıyorum sunucu skor tablosu yapıcam olmuyor MySQL Player Data Bridge eklentisi pahalı geliyor o eklentiye benzer bir eklenti önerebilirmisiniz veya nasıl yaparım

https://www.spigotmc.org/resources/playerstats.113633/ Böyle bir eklenti buldum, MySQL destekli ve oyuncunun belirli istatistik bilgilerini aktarmanızı sağlıyor.

1.16.5 için olanı varmı

Merhaba, bu eklentiyi dener misiniz ? https://www.spigotmc.org/resources/playerstatssync-1-9-x-1-19-x.106882/
[01:24:50 WARN]: java.sql.SQLSyntaxErrorException: Table 'mysqldb3.stats' doesn't exist
[01:24:50 WARN]: at com.mysql.cj.jdbc.exceptions.SQLError.createSQLException(SQLError.java:120)
[01:24:50 WARN]: at com.mysql.cj.jdbc.exceptions.SQLExceptionsMapping.translateException(SQLExceptionsMapping.java:122)
[01:24:50 WARN]: at com.mysql.cj.jdbc.ClientPreparedStatement.executeInternal(ClientPreparedStatement.java:953)
[01:24:50 WARN]: at com.mysql.cj.jdbc.ClientPreparedStatement.execute(ClientPreparedStatement.java:370)
[01:24:50 WARN]: at net.hexxcraft.playerstatssync.manager.MySQLManager.update(MySQLManager.java:85)
[01:24:50 WARN]: at net.hexxcraft.playerstatssync.Methods.savePlayersStats(Methods.java:145)
[01:24:50 WARN]: at net.hexxcraft.playerstatssync.tasks.SyncOnlinePlayersStatsTask.run(SyncOnlinePlayersStatsTask.java:35)
[01:24:50 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:100)
[01:24:50 WARN]: at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:58)
[01:24:50 WARN]: at com.destroystokyo.paper.ServerSchedulerReportingWrapper.run(ServerSchedulerReportingWrapper.java:22)
[01:24:50 WARN]: at java.base/java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1130)
[01:24:50 WARN]: at java.base/java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:630)
[01:24:50 WARN]: at java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:831) böylebir hata veriyor

Tekrar merhaba; https://www.spigotmc.org/resources/zstats.87724/ bu eklentiyi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Test ettim ve çalışıyor ayrıca web sitesi için de istatistik bölümü oluşturabilmenizi sağlıyor.

Eklentiyi sunucunuza ekleyip çalıştırmadan önce, MySql Veritaban'ına "My_Stats" isminde bir data oluşturun ve sunucunuzu tekrar başlatın. Oyuncularınızın istatistiklerini; aktarmak istediğiniz sunuculara bu eklentiyi yüklemeyi unutmayın. Önceki bahsettiğim eklentileri test etmedim, kusura bakmayın...

2222.png

Tekrar merhaba; https://www.spigotmc.org/resources/zstats.87724/ bu eklentiyi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Test ettim ve çalışıyor ayrıca web sitesi için de istatistik bölümü oluşturabilmenizi sağlıyor.

Eklentiyi sunucunuza ekleyip çalıştırmadan önce, MySql Veritaban'ına "My_Stats" isminde bir data oluşturun ve sunucunuzu tekrar başlatın. Oyuncularınızın istatistiklerini; aktarmak istediğiniz sunuculara bu eklentiyi yüklemeyi unutmayın. Önceki bahsettiğim eklentileri test etmedim, kusura bakmayın...

Ekli dosyayı görüntüle 237978
bağlandı sadece hata vermiyor ama verileri işlemiyor1. sunucuda olan verileri 2. sunucuda göremiyorum

bağlandı sadece hata vermiyor ama verileri işlemiyor1. sunucuda olan verileri 2. sunucuda göremiyorum
Ben test ettim ve veriler aktarılıyor. Panelde şöyle bir mesaj görüyor musunuz;

Kod:
[02:18:37] [Server thread/INFO]: [Zstats] [Zstats] Anemys left the game. Updating stats...
[02:18:49] [Craft Scheduler Thread - 12 - Zstats/INFO]: [Zstats] [Zstats] Update stats of e29720e7-4748-3e0c-8f81-cf7661b2e7a5 associates with Anemys done.

Eğer görmüyorsanız bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsiniz.
Öncelikle her iki sunucuya bu eklentiyi yükleyin ve veritabanına bağlayın.

Ben test ettim ve veriler aktarılıyor. Panelde şöyle bir mesaj görüyor musunuz;

Kod:
[02:18:37] [Server thread/INFO]: [Zstats] [Zstats] Anemys left the game. Updating stats...
[02:18:49] [Craft Scheduler Thread - 12 - Zstats/INFO]: [Zstats] [Zstats] Update stats of e29720e7-4748-3e0c-8f81-cf7661b2e7a5 associates with Anemys done.

Eğer görmüyorsanız bir şeyleri yanlış yapmış olabilirsiniz.
Öncelikle her iki sunucuya bu eklentiyi yükleyin ve veritabanına bağlayın.
o mesajı alıyorum ama veriler 2 sunucu için farklı

o mesajı alıyorum ama veriler 2 sunucu için farklı
Göndermek istediğin sunucudaki verileri sıfırlayıp tekrar açar mısın, belki bu şekilde çözülebilir. Büyük ihtimal iki tarafta kendi verilerini işlemeye çalışıyor.

Göndermek istediğin sunucudaki verileri sıfırlayıp tekrar açar mısın, belki bu şekilde çözülebilir. Büyük ihtimal iki tarafta kendi verilerini işlemeye çalışıyor.
Hayır, öyle olsaydı o sorunu bende yaşardım. Zaten ortada sorun yok, eklenti bende düzgün çalışıyor.
Bknz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl