Çözüldü Sunucu Türü hangisi olsa?

Sunucu Türü hangisi olsa?

• MC:GO (CS adlı oyunun MC'ye uyarlanmış hali. Skinler vb... eklenicektir.)

Oy: 4 30,8%
  • Modlu Survival (Sunucuya özel Yükleyici yapılıcaktır. Modlar Otomatik kurulucaktır.)

Oy: 10 76,9%
  • Silahlı PvP

Oy: 1 7,7%

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Isti Mahumedi

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
CyanideCytosine
Minecraft sunucusu açmak istiyorum. Bununla birlikte oyuncularımın sıkılmasını da istemiyorum.
Oyuncularımın eğleniceği bir sunucu türü var mı? diye kendime sorup duruyorum.

Bu yüzden bir oylama başlatıyorum.

Eğer bir sunucu açıcaksan ana dalı "Minigame" olarak yapma. Örneğin Faction açıp yanına MC:GO tarzı oyunlar eklemelisin. Başarılar.

Ek olarak diğer sunucu türü önerilerinizi yorumlardan yapabilirsiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eğer bir sunucu açıcaksan ana dalı "Minigame" olarak yapma. Örneğin Faction açıp yanına MC:GO tarzı oyunlar eklemelisin. Başarılar.
Bu cevap gerçekten hızlı oldu. Aslında haklısın. Faction yapıp yanında Minigame eklersem, oyuncularımın eğleniceği bir sunucu çıkabilir ortaya.
Teşekkürler...

Fakat şuna karar veremiyorum bugünlerde Op Faction mu Normal Faction mu seviliyor.
Eskilerin havası hiç kalmamış gibi hissediyorum.

Bu dönemlerde sunucu açılmamalı. Benim tavsiyem bu.

Modlu Survival'ı öneririm. Hexxit ve Tekkit'te ki modları kullanarak ve bunlara ek olarak Heros modunu kullanarak güzel işler çıkrabilirsin.

Modlu surv. çok yok, yaparsan fena olmaz.

Aslında Modlu Survival'ı 2.Plana ayırdım. Yaparsam Modlu değil 3D Modeller ve Skript yardımı ile yaparım. Kısaca Un ve Tuz eklerim.

Ya da direk Tekkit + Plugins yaparım.

Son düzenleme:
Sana önerim eğer paran var ise kendine 1.8/1.13.X sürümünde SURVIVAL plugini yaptırmalısın. Survival sunucular çabuk dolmaz. Doldumu kalıcı olurlar örnek olarak kendi sunucumda eskiden saat 1'de bile 20 oyuncu mevcuttu. Eğer SURVIVAL plugin paketi yaptırıcaksan Bugsuz, Hilesiz, Eğlenceli bir sunucun olsun. Yani oyuncuların sunucuda kalması için bir çok neden yaratmalısın. Her 10 dakikada bir para verebilirsin otomatik skript yardimiyla. Mod ekleyebilirsin. Silah ekleyebilirsin. Yeni itemler ekleyebilirsin. Bunları yaparsan sunucun kolaylıkla dolup taşıcaktır :)

Mod eklemeye gerek yok. Resource-Pack(3D Model) (+ Skript) vb... gibi şeyler ile yapabilirim.

modlu sunuculara ihtiyacımız var özelliklede pixelmon ;)

Aslında haklısınız konuyun altına Mod Paketi önerilerinizi yapabilirsiniz. Ani bir karar değişikliği oldu biliyorum. Az önce internet'de araştırıyordum Türkiyede modlu sunucu en fazla 2 diyebiliriz.

Eğer Modlu Sunucu yaparsam Modlu Survival olur (Tekkit Legends mod paketi ile)...
Oyuncuların eğleniceği bir sunucu ortaya çıkar en azından.

Ayrıca Oy Sonuçlarına baktımda Modlu Survival işaretlenmiş. İşe koyulalım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl