Jcicosn
Hayata küskün bir öğrenci
- Elmaslar
- 103
- Minecraft
- Jcicosn
Discord:
Elon Musk#3678
Elon Musk#3678
DangerYusuf#6617
EnoFingo#1001
2. traileri çektikten sonra sw battı kapandıMerhaba ilk öncelikle işinizde başarılar dilerim. 2 traileri izledim geçişleri daha iyi yapabilirsiniz ani girişler biraz rahatsız edici 2. trailerde sahne arası geçişler çok uzun tutulmuş onunu dışında kamera açılarına edit programında dönme gibi efektler koyarsanız daha hoş olur. Kendinizi geliştirmeniz için önünüzde bir engel yok :) tekrardan başarılar.
Elon Musk#3678
Yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim. Replay modu deneyecektim lakin 1.15.2 de bir türlü kuramadım. Artı olarak shader olmasına lakin videoları 1080p deniyorum ekran kartım iyi olmasına karşın 30 fps üstüne bir türlü çıkamadım ne yazık ki.Oyun içi kayıt alırken oyuna replay modu kurarak daha iyi kayıtlar alabilirsin montajını da after effects ya da premiere ile yapman senin daha çok yararına olacaktır zira video kalitesi düşük ve oyun içi kayıtların 1. videoda 30 fps. Onun dışında @DangerYusuf'un da dediği gibi video geçişleri bi' tık sıkıcı. Kolay gelsin şimdiden eline sağlık.
Yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim. Replay modu deneyecektim lakin 1.15.2 de bir türlü kuramadım. Artı olarak shader olmasına lakin videoları 1080p deniyorum ekran kartım iyi olmasına karşın 30 fps üstüne bir türlü çıkamadım ne yazık ki.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!