Sunucu Tavsiyesi - Lütfen okuyun!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Citrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 892

Sizce Hangi Sunucu Türünü Açmalıyım ?

• SkyBlock

• OP-SkyBlock

• Faction

• OP-Faction

• Survival

• SkyPvP

• ArenaPvP

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Hepinize merhaba arkadaşlar,
Uzatmadan direk konuya girmek istiyorum.
Ben bir sunucu açmayı düşünüyorum fakat sunucu türüne
hala karar veremedim. Lütfen oylama yaparak bana yardımcı olur musunuz ?

Hepinize şimdiden teşekkürler, vermek istediğiniz tavsiyeler varsa konuya yazabilirsiniz.​

Anketteki sunuculardan hiçbirini açma. RPG aç.

Karışmak gibi olmasın ama bende sunucu açıyorum ilgilenirsen ortak olabiliriz.

Açan herkes ya skyblock ya da faction açıyor. Türklerden düzgün bir PvP sunucusu çıkmıyor. düzgün olanlar nadir. Bende yazın ArenaPvP - FFA - UHCMeetup sunucusu açacagım. Sanada önerim SkyPvP sunucusu açman. Güzel olur bence. Artık Türkiyede PvP sunucularının atılım gerçekleştirmesi gerekiyor. Başarılar @Dramera

Anketteki sunuculardan hiçbirini açma. RPG aç.
Daha önce hiç mc de rpg oynamadım ve paketini falan toplamadım o yüzden bilgim yok.
Karışmak gibi olmasın ama bende sunucu açıyorum ilgilenirsen ortak olabiliriz.
Ortak olmayı sevmiyorum çünkü 3, 4 gün sonra anlaşmazlıklar oluyor fikir ayrılıkları oluyor bu yüzden tek başına en iyisi.
Açan herkes ya skyblock ya da faction açıyor. Türklerden düzgün bir PvP sunucusu çıkmıyor. düzgün olanlar nadir. Bende yazın ArenaPvP - FFA - UHCMeetup sunucusu açacagım. Sanada önerim SkyPvP sunucusu açman. Güzel olur bence. Artık Türkiyede PvP sunucularının atılım gerçekleştirmesi gerekiyor. Başarılar @Dramera
Türkiyede pvp sunucularının azalmasının en büyük kaynağı bence youtuberlar. Youtuberlar pvp den saptıkça izleyenlerde sapmaya başladı ve en son olan oldu ne FFA sunucusu kaldı nede ArenaPvP.

Benden sana öneri olsun; eğer sağlam bir hile sistemin yok ise PVP sunucu açma işine hiç girme. Hatta sağlam bir hile sistemi olsa bile girme. Çok başın ağrır. O yüzden, OPFaction veya OPSkyblock açmanı öneririm. Daha çok OPFaction...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl