Konuyu farklı yerlere götürüyorsun.Yapda görelim.
Konuyu farklı yerlere götürüyorsun.Yapda görelim.
o Emeği Bunla Kıyaslıyorsun Sen ona böyle birşey yapması için konuşma başlat seve seve yaparKonuyu farklı yerlere götürüyorsun.
![]()
Düzgün bir şey yapmadıysa paylaşmamalı bence. Ayrıca bunu sadece yarım saatte yaptım. En azından biraz özen gösterseydi yorumlarımı değiştirebildim.o Emeği Bunla Kıyaslıyorsun Sen ona böyle birşey yapması için konuşma başlat seve seve yapar
Düzgün bir şey yapmadıysa paylaşmamalı bence. Ayrıca bunu sadece yarım saatte yaptım. En azından biraz özen gösterseydi yorumlarımı değiştirebildim.
Şunu da ekleyeyim;
Benim yaptığımı yapabiliyorsa, bunu yapması imkansız. İyi bir tasarımcı ise bunu paylaşmaktan utanırdı.
Tamam. Profil fotoğrafına selamlar.Bunu mu yarım saatte yaptın ? :D :D bugün de gülme kaynağım oldu sağol.![]()
İyi bir tasarımcı olduğunu idda etmiyor,senin gibi hazır şablonun yazılarını değiştirip paylaşmıyorDüzgün bir şey yapmadıysa paylaşmamalı bence. Ayrıca bunu sadece yarım saatte yaptım. En azından biraz özen gösterseydi yorumlarımı değiştirebildim.
Şunu da ekleyeyim;
Benim yaptığımı yapabiliyorsa, bunu yapması imkansız. İyi bir tasarımcı ise bunu paylaşmaktan utanırdı.
ben takımı öğrenmek istediğimden değil, Öğretmek istediğim için istedim maalesef cahiller çoğalıyor ya. XD[DOUBLEPOST=1514044078,1514043842][/DOUBLEPOST]@Fradue Ayrıca ben tasarımına değil, egona laf ediyorum. kaldımı böyle egolular be ? neyse burada mesaj atarak seviyemi düşürmüyeyim k.gelsin sana ego bey.Tamam. Profil fotoğrafına selamlar.
Ha unutmayayım, daha geçenlerde gel tasarım ekibi kuralım diyordun xd
Sonra tasarımlarının benimle yarışamayacağını söyledim felan xd
Ayrıca, bu tasarım, ilk sunucu tanıtımı tasarımım idi.
1. Mesaj attığım takdirde alasını yapabileceğini söyledin. Eğer alasını yapabiliyorsa iyi bir tasarımcı denebilir.İyi bir tasarımcı olduğunu idda etmiyor,senin gibi hazır şablonun yazılarını değiştirip paylaşmıyor
Böyle dönüş görülmedi. Tasarımlarını gördüm. Ayrıca, iyi bir iş yapıyorsan, zaten ego kazanırsın. Bu da kötü bir şey değil.ben takımı öğrenmek istediğimden değil, Öğretmek istediğim için istedim maalesef cahiller çoğalıyor ya. XD[DOUBLEPOST=1514044078,1514043842][/DOUBLEPOST]@Fradue Ayrıca ben tasarımına değil, egona laf ediyorum. kaldımı böyle egolular be ? neyse burada mesaj atarak seviyemi düşürmüyeyim k.gelsin sana ego bey.
dönüş yapmadım iyi kişilerin hep arkasında dururum ben zaten. ben düşman kazanmak istiyorum dersen tamam istediğine satış. ego kazanmak iyi birşey diyorsun, ama abartarak bu forumu kendi krallığın sanma. daha fazla uzatma.1. Mesaj attığım takdirde alasını yapabileceğini söyledin. Eğer alasını yapabiliyorsa iyi bir tasarımcı denebilir.
2. Nerede görmüşsün bunu? Şablon değil bu.
Böyle dönüş görülmedi. Tasarımlarını gördüm. Ayrıca, iyi bir iş yapıyorsan, zaten ego kazanırsın. Bu da kötü bir şey değil.
Krallığım felan sanmadım, zaten foruma nadiren giriyorum, gördüm ve fikrimi ortaya koydum. Sırf egoluyum diye burası benim krallığım mı oldu yani? O zaman insanlığın yarısı kral.dönüş yapmadım iyi kişilerin hep arkasında dururum ben zaten. ben düşman kazanmak istiyorum dersen tamam istediğine satış. ego kazanmak iyi birşey diyorsun, ama abartarak bu forumu kendi krallığın sanma. daha fazla uzatma.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!