Tasarım Sunucu Tanıtım Konusu Last Network

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iAliOsman_TR

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
240
İsim bulamadığım için kendi eski sunucumun ismini koydum böyle bir sunucu kesinlikle yoktur.
16ZkbD.png

Kopyalanması veya kullanılması kesinlikle yasaktır.

Gayet güzel olmuş fakat yenilikçi özellikler pek göremedim. Tasarımın içine Gif tarzı bir özellik ekleyerek yazılara vs. hareket katabilirsin.

Son düzenleme:
kopyalaması o kadar basit ki asdklqwr adamın 5dk sını almaz düzeltmesi xd çok yanlış paylaşmışsın.

Gayet güzel olmuş fakat yenilikçi özellikler pek göremedim. Tasarımın içine Gif tarzı bir özellik ekleyerek yazılara vs. hareket katabilirsin.
Teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

resim gözükmüyor
Düzeltldi gözüküyor.
kopyalaması o kadar basit ki asdklqwr adamın 5dk sını almaz düzeltmesi xd çok yanlış paylaşmışsın.
Kopyalasınlar o zaman "Telif Hakkı" denen bir şey var. :)

Uyumsuzluk gözüme depar atıyor şuan. Kırmızı tona sarı rig mi ? Klasik bir tasarım daha... O kadar fazla rig kullanmışsınki %50 si rigden oluşmuş.

Fazla yenilikçi değil, renkler biraz solgun kalmış. Onun dışında güzel, eline sağlık.

fazla klasikleşmiş bir tasarım. daha fazla yorum yapmaya gerek yok çünkü; genel forumda yapılanlardan bi' farkı yok.

Gerçekten güzel tasarım olmuş. Bu tür tasarımların yabancı forumlarda olmayıp bizim forumlarımızda olması gururlandırıcı.

En azından Keyubu tasarımlarından kat kat iyi.

Tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl