Sunucu Tanıtım Konusu | Basit

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !
Elmaslar
224
Minecraft
ultraPvP_

Discord:

Riqude#1881

Son düzenleme:
Resim gözükmüyor

Yaptığın konu tasarımını bir kaç parçaya bölerek resim boyutunu küçültebilirsin.

Güzelmiş Eline Sağlık :D

Kusura bakma ama çok kötü olmuş bence :(

Geliştirilmeli hoşuma gitmedi.

Tam olacakken bırakmışsın yarım kalmış gibi. Yapmaya devam et sen. ^-^

Tam olacakken bırakmışsın yarım kalmış gibi. Yapmaya devam et sen. ^-^
Teşekkür ederim,birkaç acil iş çıktı kesmek zorunda kaldım,yarın veya öbür gün daha güzel bir tasarım ile karşınızda olacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

qwewqewq

Kendini geliştirmen lazım dostum.

özellikler kısmını yaparken aklından ne geçiyordu çok merak ettim ?
Aklımdan zam gelen ürünler geçiyordu ya :D 12li çatal bıçak seti verin bana sayın yönetim.

Hoş bulamadım pek. Farklı bir tür deniyor oluşun harika fakat seninde dediğin gibi henüz yenisin. Aradaki kırmızı şekilleri biraz daha soldurmalısın ki tasarıma baktığımızda dikkat edeceğimiz yer orası olmasın. Onun dışında yazıları resimlere ortalayıp birazda içeriği bollaştırırsan (yazıları uzatarak ve ek şeyler ekleyerek) daha iyi olur. Böylelikle tasarım resim üstü yazı olmaktan çıkar.

Hoş bulamadım pek. Farklı bir tür deniyor oluşun harika fakat seninde dediğin gibi henüz yenisin. Aradaki kırmızı şekilleri biraz daha soldurmalısın ki tasarıma baktığımızda dikkat edeceğimiz yer orası olmasın. Onun dışında yazıları resimlere ortalayıp birazda içeriği bollaştırırsan (yazıları uzatarak ve ek şeyler ekleyerek) daha iyi olur. Böylelikle tasarım resim üstü yazı olmaktan çıkar.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için , yeni bir paylaşım yapacağım birazdan ona da zaman ayırabilir misiniz ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Versiyon 2 çıktı Bas ve uç

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl