Çözüldü Sunucu tab sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wizsagagaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 897
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wizsagagaga

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
80
Merhaba sunucumda rehber arkadaş 1.12 ile giriş sağlıyor. Fakat 1.12 de yandaki tablo eksik gözüküyor renkler karışmış gözüküyor sebebi nedir? Bir de ekstra olarak lobide veya survivalde hiçbir türlü pvp atılmıyor mvm set yazdım olması rg yi sildim o halde bile atılmıyor.

1610975183122.png

1.16 da hex color ile galiba tabloları yaptığın için 1.12.2 de o renk desteği yok.
PVP claim eklentisi engelliyor olabilir farklı bir dünya açıp vs orda dener misiniz bir de pvpyi?

1.16 da hex color ile galiba tabloları yaptığın için 1.12.2 de o renk desteği yok.
PVP claim eklentisi engelliyor olabilir farklı bir dünya açıp vs orda dener misiniz bir de pvpyi?
Renkler olmasada olur 1.12 de hiç sorun yok ama normal yazı yazsam bile gittim tekrardan çevirdim onları normal renklere ama gene yarım gözüküyor 1.12 sürümünde. Claim eklentisini farklı dünyayı deneyeyim hemen bir saniye.

Eğer sorun çözülmediyse
"/rg flag __global__ invincible deny"
ve
"/rg flag __global__ pvp allow"
yazmayı dener misiniz?

Eğer sorun çözülmediyse
"/rg flag __global__ invincible deny"
ve
"/rg flag __global__ pvp allow"
yazmayı dener misiniz?
Hayla çözülmedi ya sadece spawn da değil hiçbiyerde pvp atılmıyor ama yüksekten düşünce hasar alınıyor.

Hayla çözülmedi ya sadece spawn da değil hiçbiyerde pvp atılmıyor ama yüksekten düşünce hasar alınıyor.
Worldguard ile alakalıdır muhtemelen... Biraz kurcalarsan çıkar diye düşünüyorum.

Tüm dünya __global__ wgsi altındadır ve onu kapatamazsın. Worldguard pluginini silmene rağmen düzelmediyse, koruma pluginlerinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Scoreboard'da kelimelerin kesilmesinin sebebi ekrana sığmaması, Minecraft'ı tam ekran yapıp denerse veya gui boyut ayarını değiştirirse o çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl