Çözüldü Sunucu sürümünü yükselttim fakat bağlanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krisek

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
1.8 UOpskyblock paketi almıştım. Bugün sürümünü güncellemek istedim ve 1.16.5 için spigot indirdim. Konsolda güncellemeleri yaptı fakat sunucuya girmeye çalıştığımda sunucunun konsolu açık olmasına rağmen minecraft'da sunucu kapalı olarak gözüküyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Ekli dosyalar

• hata1.webp
    hata1.webp
    148,2 KB · Görüntüleme: 75
  • hata23.webp
    hata23.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 77
Sürüm yükseltmesinde birden fazla sorun ile karşılaşmış olabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresine latest.log dosyanızı yükleyip gönderirseniz eğer bakıp sorun hakkında bilgim varsa yardımcı olabilirim.

Sunucunuzun JAR sürümünü kontrol edin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
200'den fazla hata var sunucu sürümünü yükseltirken sadece jar'ı ve java sürümünü mü değiştirdiniz ? Eklentileri üst sürüme göre güncellemeli, yeni config dosyaları oluşturmalı ve o config dosyalarını düzenleyerek ilerlemelisiniz. En basiti ASkyBlock eklentiniz 1.12 sürümüne kadar destekler ama sizin sunucunuz 1.16.5 bu eklentiyi tamamen kaldırıp değiştirmeniz gerekir. Bunun gibi hata veren eklentilere tek tek bakıp düzenlemelisiniz. Bu hatalar ile açılması şaşırtıcı olurdu.

200'den fazla hata var sunucu sürümünü yükseltirken sadece jar'ı ve java sürümünü mü değiştirdiniz ? Eklentileri üst sürüme göre güncellemeli, yeni config dosyaları oluşturmalı ve o config dosyalarını düzenleyerek ilerlemelisiniz. En basiti ASkyBlock eklentiniz 1.12 sürümüne kadar destekler ama sizin sunucunuz 1.16.5 bu eklentiyi tamamen kaldırıp değiştirmeniz gerekir. Bunun gibi hata veren eklentilere tek tek bakıp düzenlemelisiniz. Bu hatalar ile açılması şaşırtıcı olurdu.
Çok teşekkür ederim. Bu işlerle çok fazla uğraşmadığım için hatanın aslında kaynağını bulamamıştım fakat şuan durumu hallettim.

Çok teşekkür ederim. Bu işlerle çok fazla uğraşmadığım için hatanın aslında kaynağını bulamamıştım fakat şuan durumu hallettim.
Rica ederim iyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl