Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim hali hazırda 1.8.8 tabanlı bir sunucum var ancak daha iyi pluginler kurmak için 1.16.5'e yükseltmek istiyorum. Sunucuda bir sürü skript falan var tüm pluginlerin 1.16.5 halini sıfırdan yüklesem çalışırlar mı?
Çalışmayabilir . Pluginin config dosyaları üst sürümlerde farklı olabilir ve Skriptlerde aynı şekilde , yedeğini alıp dene hata çıkan pluginleri tek tek düzenlersin
Çalışmayabilir . Pluginin config dosyaları üst sürümlerde farklı olabilir ve Skriptlerde aynı şekilde , yedeğini alıp dene hata çıkan pluginleri tek tek düzenlersin
Sanırım yok ama şöyle yapabilirsin , Yüksek sürümü 1.17 olarak varsayıyorum . 1.17 local sunucuya haritayı kurarsın ve 1.8 de olmayan blokları WorldEdit ile birlikte alanı seçip ;
//Wand : Alanı seçmek için eline tahta balta verir ,
balta ile bütün buildi seçmeye çalış
//expand vert : Bütün y koordinatını kapsar ,
yazdıktan sonra 1.8 de olmayan blokları yakın renkteki 1.8 bloğuna çevirmek için
//replace <değiştirilen-blok-ID> <değişen-blok-ID>
yaz .
Benim dediğim biraz uzun olucak ama çalışacaktır , daha önce denemiştim ben