Çözüldü Sunucu sürümünü yükseltmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GodKing

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Benim hali hazırda 1.8.8 tabanlı bir sunucum var ancak daha iyi pluginler kurmak için 1.16.5'e yükseltmek istiyorum. Sunucuda bir sürü skript falan var tüm pluginlerin 1.16.5 halini sıfırdan yüklesem çalışırlar mı?

Çalışmayabilir . Pluginin config dosyaları üst sürümlerde farklı olabilir ve Skriptlerde aynı şekilde , yedeğini alıp dene hata çıkan pluginleri tek tek düzenlersin

Çalışmayabilir . Pluginin config dosyaları üst sürümlerde farklı olabilir ve Skriptlerde aynı şekilde , yedeğini alıp dene hata çıkan pluginleri tek tek düzenlersin
anlaşılan bir ton sıkıntı çıkarıcak. peki yüksek sürümlerdeki bir haritayı 1.8'e uyarlamak gibi bir olay var mı?

anlaşılan bir ton sıkıntı çıkarıcak. peki yüksek sürümlerdeki bir haritayı 1.8'e uyarlamak gibi bir olay var mı?
Sanırım yok ama şöyle yapabilirsin , Yüksek sürümü 1.17 olarak varsayıyorum . 1.17 local sunucuya haritayı kurarsın ve 1.8 de olmayan blokları WorldEdit ile birlikte alanı seçip ;

//Wand : Alanı seçmek için eline tahta balta verir ,
balta ile bütün buildi seçmeye çalış
//expand vert : Bütün y koordinatını kapsar ,
yazdıktan sonra 1.8 de olmayan blokları yakın renkteki 1.8 bloğuna çevirmek için
//replace <değiştirilen-blok-ID> <değişen-blok-ID>
yaz .

Benim dediğim biraz uzun olucak ama çalışacaktır , daha önce denemiştim ben

Teşekkür ederim bi şansımı deneyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl