Selimakoguz
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 41
- Minecraft
- SelimSpeedy
Discord:
seliminyo
seliminyo
seliminyo
Hocam Trial Chamber'ın olmaması çok büyük eksiklik değil mi?1.20.X
takendisiyim
ateon
Tavsiyem 1.20.XArkadaşlar genel olarak Survival oyun moduna sadık bir sunucu yapacağım. ItemsAdder, GeyserMC gibi şuanda genel olarak tüm sunucularda bulunan pluginlerin uyumlu olduğu bir sürüm arıyorum. Sunucu sürüm tabanını ne yapmam daha iyi olur? Tavsiyeniz nedir?
seliminyo
1.21 için ne tavsiye edersiniz? En son .3 ve .4 ile itemsadder çalıştıramadım. 1.21.1 purpur ile deneme yaptım son olarak çalıştı ve kapattım bilgisayarı. Fork olarak tavsiyeniz nedir bir de? Purpur, pufferfish, paperHepsi olmasa da Bir çok sunucu türünde en son sürümleri (stabil olup plugin desteği geldikten sonra) kullanmanız en iyisi, çünkü her yeni sürümde Paper ve kullandığınız fork yeni optimizasyon çıkarıyor, örneğin 1.16.5 sunucu performansı ile 1.21.4 sunucu performansı 1.21 de daha çok özellik olmasına göre performansı daha iyi, çünkü 1.16.5, neredeyse 5 sene önce çıkmış bir sürüm olduğu için 5 yıllık paper optimizasyonlarını ve crash fixleri kaybedersiniz. Özellikle Survival için en son sürüm olması daha iyi
1.21.x sürümünün en büyük avantajı Paper son zamanlarda yaptığı en sağlam optimizasyonlarını yaptı bu sürümde. (moonrise ve spottedleaf optimizasyonları)
Sürüm düşürmek için bir sebebiniz varsa çoğu zaman 1.20.x işinizi görür.
takendisiyim
Düz Paper kullanabilirsiniz, Pufferfish Paper üstüne daha da optimizasyon ekleyen bir fork amacı sadece performans odaklı, Purpur hem Pufferfish hem Paper optimizasyonlarını içeren bir fork ama kendi optimizasyonlarını yapmıyor ve sadece Pufferfish'den alıyor, genel amacı oyun ayarlarını değiştirebilme imkanı sunuyor configinde yüzlerce normal oyunu değiştiren ayarlar ve değişik ayarlar mevcut ama bir çoğu gereksiz, hepsine1.21 için ne tavsiye edersiniz? En son .3 ve .4 ile itemsadder çalıştıramadım. 1.21.1 purpur ile deneme yaptım son olarak çalıştı ve kapattım bilgisayarı. Fork olarak tavsiyeniz nedir bir de? Purpur, pufferfish, paper
seliminyo
1.21.1, 1.21.3, 1.21.4 hangisi daha iş yapar? 1.21.4 ile itemsadder nedense çalışmamıştı. Tekrar bir deneyeceğim çalışırsa o sürümü kullanacağımDüz Paper kullanabilirsiniz, Pufferfish Paper üstüne daha da optimizasyon ekleyen bir fork amacı sadece performans odaklı, Purpur hem Pufferfish hem Paper optimizasyonlarını içeren bir fork ama kendi optimizasyonlarını yapmıyor ve sadece Pufferfish'den alıyor, genel amacı oyun ayarlarını değiştirebilme imkanı sunuyor configinde yüzlerce normal oyunu değiştiren ayarlar ve değişik ayarlar mevcut ama bir çoğu gereksiz, hepsinebakabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mirkox20
seliminyo
Hocam yukarıda dediğim gibi Trial Chambers olmaması büyük eksiklik bence öyle değil mi, bir survival sunucusu olacak sonuçtaBazı Pluginlerin Güncellemesi Olmadığı İçin 1.20.x iyi dir
seliminyo

benjamin17
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!