Çözüldü Sunucu Sürümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 491
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deervil

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
seytanbaba

Discord:

ciddi#5910

Minecraft sunucusu açacağım, Survival 1.8.8 taban sürümü, Sürümü biraz eski gibi geldi kararsız kaldım, genelde hangi sürüm kullanıyorlar ve siz hangi sürümü önerirsiniz? şimdiden teşekkürler

1.8.8 Survival sürümleri tercih edilmiyor. Oyuncular daha üst sürümlerde oynamayı tercih ediyorlar. 1.18 gibi...

Minecraft sunucusu açacağım, Survival 1.8.8 taban sürümü, Sürümü biraz eski gibi geldi kararsız kaldım, genelde hangi sürüm kullanıyorlar ve siz hangi sürümü önerirsiniz? şimdiden teşekkürler
Çoğu eklentinin sorunsuz çalıştığı ve optimize gibi bir takım sıkıntılar çekmeyen, yeni özellikleri de içinde barındıran 1.16.5 sürümü en iyi tercihtir. Tabii size kalmış isterseniz +1.18 de yapabilirsiniz karar sizin.

Ayrıca Custom Spigot Fork'u satın almanızı şiddetle öneririm. (Tercih meselesi :])
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çoğu eklentinin sorunsuz çalıştığı ve optimize gibi bir takım sıkıntılar çekmeyen, yeni özellikleri de içinde barındıran 1.16.5 sürümü en iyi tercihtir. Tabii size kalmış isterseniz +1.18 de yapabilirsiniz karar sizin.

Ayrıca Custom Spigot Fork'u satın almanızı şiddetle öneririm. (Tercih meselesi :])
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Custom Spigot Fork ne işe yarıyor anlamadım :/

Custom Spigot Fork ne işe yarıyor anlamadım :/
Attığım linke bakarsanız anlarsınız ama özet geçersek; hem daha optimizeli hem de bir sürü koruma sistemiyle daha da tercih ediliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl