Deervil
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 9
- Minecraft
- seytanbaba
Discord:
ciddi#5910
ciddi#5910
Piedra#7723
.ardyy (Ardyy)
Çoğu eklentinin sorunsuz çalıştığı ve optimize gibi bir takım sıkıntılar çekmeyen, yeni özellikleri de içinde barındıran 1.16.5 sürümü en iyi tercihtir. Tabii size kalmış isterseniz +1.18 de yapabilirsiniz karar sizin.Minecraft sunucusu açacağım, Survival 1.8.8 taban sürümü, Sürümü biraz eski gibi geldi kararsız kaldım, genelde hangi sürüm kullanıyorlar ve siz hangi sürümü önerirsiniz? şimdiden teşekkürler
ciddi#5910
Custom Spigot Fork ne işe yarıyor anlamadım :/Çoğu eklentinin sorunsuz çalıştığı ve optimize gibi bir takım sıkıntılar çekmeyen, yeni özellikleri de içinde barındıran 1.16.5 sürümü en iyi tercihtir. Tabii size kalmış isterseniz +1.18 de yapabilirsiniz karar sizin.
Ayrıca Custom Spigot Fork'u satın almanızı şiddetle öneririm. (Tercih meselesi :])
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.ardyy (Ardyy)
Attığım linke bakarsanız anlarsınız ama özet geçersek; hem daha optimizeli hem de bir sürü koruma sistemiyle daha da tercih ediliyorlar.Custom Spigot Fork ne işe yarıyor anlamadım :/
ciddi#5910
Güzelmiş ama Türkler için çok pahalı bir ürün 60 dolar :(Attığım linke bakarsanız anlarsınız ama özet geçersek; hem daha optimizeli hem de bir sürü koruma sistemiyle daha da tercih ediliyorlar.
.ardyy (Ardyy)
Dediğim gibi tercih meselesi o olmadan da olur :)Güzelmiş ama Türkler için çok pahalı bir ürün 60 dolar :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!