Çözüldü Sunucu Sürümü ve Türü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheAkio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 914
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheAkio

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
36

Discord:

TheAkio#6422

Sizce yeni açılacak bir sunucu sürümü kaç olmalı? Faction sunucu 1.8.8 de açabilir mi veya illa 1.15.2 de mi açmalı? Yada paperspigot mu kullanmalı, yoksa normal spigot mu? Fikirlerinizi bekliyorum.

Paperspigot kullan, verim açısından güzel özel config sayesinde ayarlamalar yapılabilir.
Minecraft platformunda 1.8.8 sürümü daha yaygın 1.15.2 oyuncu çekmeniz zorlaşabilir.

Ben olsam 1.15.2 sürümünde sunucu açardım ve Spigot türünü de normal seçerdim ancak 1.15.2 zor tutacağı için 1.8.8 ile 1.15.2 arası önerimdir.

Faction pvp içindir o yüzden 1.8 ve 1.15.2 gibi sürümler kötü bilgisiyarı olanlarda fps düşük oluyor.

Fikirleriniz için teşekkür ederim, bende 1.8.8 düşünüyordum ama tüm sunucular 1.15.2 olunca acaba güncel sürüm daha mı iyidir diye düşündüm de o yüzden sorayım dedim. Bir de 1.8.8 serverde örnek olarak 1.13 bloklarından smooth stoneyi nasıl kullanabilirim? Bir çok sunucuda gördüm de, nasıl oluyor diye merak ettim.

NewItems plugini ile kolayca yapabilirsin. Nasıl yapılacağı hakkında bir bilgim yok araştırabilirsin.

Not: Plugin paralıdır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl