Çözüldü Sunucu Sürümü Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak Java 16'yı indirin, geriye kalan tüm Java sürümlerini makinenizden silin.
Yükselttim Javayı DeluxeMenus hatası ve sonradan gelen hata çözüldü fakat şimdi farklı bir hata çıktı, titlemanager ile ilgili sağda çıkmıyor ve cmd de hata veriyor, bu arada yardımın için çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• ll.txt
    ll.txt
    46,9 KB · Görüntüleme: 167
YourAuction üst sürümlerde düzgün çalışmıyor, bunun yerine başka bir eklenti kullan. CrazyAuction kullanabilirsin.
Crazyauction yapımcısı tarafından terk edilmiş eklenti Crazyauctionsplus kullanın

Sıkıntı Geçti mi ?

Sıkıntı Geçti mi ?
Sorun düzeldi TitleManagar 2.3.6 kullanıyordum, sildim. Şimdi ise TitleManager 2.3.1 yükledim sorun düzeldi. TitleManagerin discorduna gidip hatanın nedeni sordum cevaplarlarsa buraya atarım.

Sorun düzeldi TitleManagar 2.3.6 kullanıyordum, sildim. Şimdi ise TitleManager 2.3.1 yükledim sorun düzeldi. TitleManagerin discorduna gidip hatanın nedeni sordum cevaplarlarsa buraya atarım.
titlemanager yerine daha sağlıklı olan animatedscoreboard kullanabilirsin her dünyaya farklı scoreboard oluşturabilirsin

bu daha yeni sürümlerde bir hata, 2.3.7 yayınlanana kadar şimdilik 1.16.* üzerinde 2.3.3 kullanmanız gerekiyor, Discord ekibindeki adamlar böyle yazdı sorun çözüldü. Yardım eden herkese çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl