Çözüldü Sunucu Sürümü Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deervil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deervil

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
seytanbaba

Discord:

ciddi#5910

1.8.8 sürümünü kullanıyordum 1.16.5 e geçtim, 1.8.8 sürümündeki pluginleri ve mapi 1.16.5 e direk sürükleyerek attım illa sorun çıkartacağını biliyordum CMD de 5-6 tane hata verdi nasıl düzeltirim.

Ekli dosyalar

1.8.8 sürümünü kullanıyordum 1.16.5 e geçtim, 1.8.8 sürümündeki pluginleri ve mapi 1.16.5 e direk sürükleyerek attım illa sorun çıkartacağını biliyordum CMD de 5-6 tane hata verdi nasıl düzeltirim.
eğer ingilizceniz yoksa lütfen uğraşmayın çoğu plugin 1.16da api ilr uyumlu değil güncel sürümü varsa indirin ayrıca bazı pluginlerden 2şer jar dosyası var

eğer ingilizceniz yoksa lütfen uğraşmayın çoğu plugin 1.16da api ilr uyumlu değil güncel sürümü varsa indirin ayrıca bazı pluginlerden 2şer jar dosyası var
Hata veren Pluginleri çıkartıyorum, diğerlerini de biri yardım ederse halledicem.

[Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling
[Server thread/ERROR]: Could not load
Bu tarz hataları veren eklentileri indirme sayfasından 1.16 sürümünü indirerek çözebilirsin.

Skellett-Legacy 2.0.7 , DeluxeMenus, Skript, EasyWarp, Multiverse-Core hata veriyor. EasyWarpı sildim Gwarp kullanıcam, Multiverse-Core güncellicem dünyam silinmesin diye güncellemedim, Skellett-Legacy 2.0.7 , DeluxeMenus, Skript eklentilerinin neden hata veriyor bilen yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• l.txt
    l.txt
    62,7 KB · Görüntüleme: 177
Sorun Çözüldü mü?

Skellett-Legacy 2.0.7 , DeluxeMenus, Skript, EasyWarp, Multiverse-Core hata veriyor. EasyWarpı sildim Gwarp kullanıcam, Multiverse-Core güncellicem dünyam silinmesin diye güncellemedim, Skellett-Legacy 2.0.7 , DeluxeMenus, Skript eklentilerinin neden hata veriyor bilen yardımcı olabilir mi?
api-version diyor anladığım kadarıyla sürümler eski en güncellerini indirip denermisin veya 1.16 uyumlu olanlarını

api-version diyor anladığım kadarıyla sürümler eski en güncellerini indirip denermisin veya 1.16 uyumlu olanlarını
Skellett-Legacy 2.0.7 ve DeluxeMenus güncel ama hata veriyor diğerlerini şimdi güncelledim birazdan logunu atarım

Skript'i bu sürüme güncelle:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DeluxeMenus için jdk16 indir

DeluxeMenus eklentisi yüksek bir Java sürümü ister, Java sürümünüzü yükseltip öyle kullanın.
1.9+ sürümleri için son sürüm Skript'i
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
elde edebilirsiniz.

son sürüm MultiverseCore'u yükleyin.

son sürüm WorldEdit'i yükleyebilirsiniz.
1.16.5 için uygun olan WorldGuard'ı yükleyin.

UltimateFishing eklentisi Songoda ürünüdür, genellikle Songoda firmasının geliştirdiği eklentiler gecikme, virüs gibi sorunlar ortaya çıkarttığı için tavsiye edilmez. Kaldırmanızı öneririm.

LabyModAPI, 1.12 sürümü üstünde çalışmayacaktır, kaldırınız.

skRayFall, Skellet, skQuery, TuSKe, skUtilities, skript-holo ve skript-mirror addonlarını kaldırın, her biri yarardan çok zarar oluşturmaktadır.

NOT skript-mirror yerine
tıklayarak skript-reflect indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
DeluxeMenus eklentisi yüksek bir Java sürümü ister, Java sürümünüzü yükseltip öyle kullanın.
elde edebilirsiniz.

skRayFall, Skellet, skQuery, TuSKe, skUtilities, skript-holo ve skript-mirror addonlarını kaldırın, her biri yarardan çok zarar oluşturmaktadır.

NOT skript-mirror yerine
kral masaya yumruğu vurdu xd

elde edebilirsiniz.

son sürüm WorldEdit'i yükleyebilirsiniz.
1.16.5 için uygun olan WorldGuard'ı yükleyin.

UltimateFishing eklentisi Songoda ürünüdür, genellikle Songoda firmasının geliştirdiği eklentiler gecikme, virüs gibi sorunlar ortaya çıkarttığı için tavsiye edilmez. Kaldırmanızı öneririm.

LabyModAPI, 1.12 sürümü üstünde çalışmayacaktır, kaldırınız.

NOT skript-mirror yerine
Dediklerinin hepsini yaptım gördüğüm kararıyla sadece DeluxeMenus hata veriyor, Java sürümümü günceller tekrar denerim onu da, sunucuya girince ek olarak bir hata daha verdi anlamsızca ona da bakar mısın

Ekli dosyalar

• l.txt
    l.txt
    218,5 KB · Görüntüleme: 222
Dediklerinin hepsini yaptım gördüğüm kararıyla sadece DeluxeMenus hata veriyor, Java sürümümü günceller tekrar denerim onu da, sunucuya girince ek olarak bir hata daha verdi anlamsızca ona da bakar mısın
tıklayarak Java 16'yı indirin, geriye kalan tüm Java sürümlerini makinenizden silin.

YourAuction üst sürümlerde düzgün çalışmıyor, bunun yerine başka bir eklenti kullan. CrazyAuction kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl