Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Celil

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Elmaslar
1.499
Minecraft
Celilzzers

Discord:

Celil#3997

alonemythspawn.png
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kendi yapmış olduğum sunucu spawn haritasını paylaşıyorum. Build konusunda pek usta olmasamda işinizi göreceğine inanıyorum. Sunucu spawn dışında bekleme lobisi (waiting lobby) olarakda kullanabilirsiniz. Sizler için boşluklar bıraktım haritaya sadece 4 ağaç var , içeri kısımda kafanıza göre kullanabilesiniz diye :) İster faction spawn haritası ister skyblock spawn haritası veya survivalgames lobisi olarakda tasarlayıp kullanabileceksiniz. İşte haritanın resimleri ;

spawn (1).png

spawn (2).png

spawn (3).png

spawn (4).png

spawn (5).png

spawn (6).png

Haritada göründüğü gibi karlı dağların arasında bir ev ve ağaçlar mevcut.

indir ikon.png

Harita şematik halindedir dosyayı indirin , rardan dosyayı çıkartın.
WorldEdit yüklü olması gerekir worldediti yükleyin.
alonemythspawn.schematic dosyasını plugins > worldedit (klasör) > schematics (eğer bu klasör yoksa oluşturun) > için atın.
Sonra sunucunuzda //schem load alonemythspawn yazın ve istediğiniz yere bu spawnı oluşturmak için //paste yazın bekleyin ve olacaktır.

İndirme linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Alternatif indirme linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

virus.png

Güzel Lakin Daha İyilerini Bekliyoruz Senden.

Güzel bir harita ama build uhcye daha uygun :D
Devamını beklerim..

Alan büyütülebilir,
Kullanılan blok çeşidi arttırılabilir,
Dağların arasındaki uzunluk mesafeleri değiştirilebilir
ve kendimden bir tavsiye ev ile yandaki blokları aynı koymak yerine mesela evin yanına granit döşeyip bir farklılık yapabilirsin fakat zaten usta bir mimar olmadığını başlıkta belirtmişsin yanlış anlama kendini geliştirmen dileğiyle...

beyendim fakt biraz boş olmuş iyi forumlar

Güzel olmuş. İçini doldursan daha şık gözükebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl