Celil
Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
- Elmaslar
- 1.499
- Minecraft
- Celilzzers
Discord:
Celil#3997
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere kendi yapmış olduğum sunucu spawn haritasını paylaşıyorum. Build konusunda pek usta olmasamda işinizi göreceğine inanıyorum. Sunucu spawn dışında bekleme lobisi (waiting lobby) olarakda kullanabilirsiniz. Sizler için boşluklar bıraktım haritaya sadece 4 ağaç var , içeri kısımda kafanıza göre kullanabilesiniz diye :) İster faction spawn haritası ister skyblock spawn haritası veya survivalgames lobisi olarakda tasarlayıp kullanabileceksiniz. İşte haritanın resimleri ;
Haritada göründüğü gibi karlı dağların arasında bir ev ve ağaçlar mevcut.
Harita şematik halindedir dosyayı indirin , rardan dosyayı çıkartın.
WorldEdit yüklü olması gerekir worldediti yükleyin.
alonemythspawn.schematic dosyasını plugins > worldedit (klasör) > schematics (eğer bu klasör yoksa oluşturun) > için atın.
Sonra sunucunuzda //schem load alonemythspawn yazın ve istediğiniz yere bu spawnı oluşturmak için //paste yazın bekleyin ve olacaktır.
İndirme linki :
Alternatif indirme linki :
Haritada göründüğü gibi karlı dağların arasında bir ev ve ağaçlar mevcut.
Harita şematik halindedir dosyayı indirin , rardan dosyayı çıkartın.
WorldEdit yüklü olması gerekir worldediti yükleyin.
alonemythspawn.schematic dosyasını plugins > worldedit (klasör) > schematics (eğer bu klasör yoksa oluşturun) > için atın.
Sonra sunucunuzda //schem load alonemythspawn yazın ve istediğiniz yere bu spawnı oluşturmak için //paste yazın bekleyin ve olacaktır.
İndirme linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Alternatif indirme linki :