Çözüldü Sunucu Sohbetinde Yazı Yazılmıyor, Kod Yazılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar MC-TR kullanıcıları,

Sunucumuz içerisinde bir sorun var ancak bu sorunu suanda bulamıyorum. Sohbette oyuncular birşey yazdıklarında normal olarak gözükmüyor ancak console kısmında bu yazdıklarını aynı şekilde görebiliyoruz. Yani oyunda yazılan yazılar / komutlar gözükmezken console üzerinde bu yazılan herşeyi görebiliyoruz.

Herhangi bir console hatası bulunmamakla birlikte warn bile yok. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Sohbet mesajlarımı gözükmüyor yoksa kullandıkları komutmu gözükmüyor?
Komut gözükmemesi normal Spy mode olan bir eklenti indirin

Sunucumuz içerisinde bir sorun var ancak bu sorunu suanda bulamıyorum. Sohbette oyuncular birşey yazdıklarında normal olarak gözükmüyor ancak console kısmında bu yazdıklarını aynı şekilde görebiliyoruz. Yani oyunda yazılan yazılar / komutlar gözükmezken console üzerinde bu yazılan herşeyi görebiliyoruz.

Herhangi bir console hatası bulunmamakla birlikte warn bile yok. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Sohbet mesajlarımı gözükmüyor yoksa kullandıkları komutmu gözükmüyor?
Komut gözükmemesi normal Spy mode olan bir eklenti indirin
her ikisinde gözükmüyor, örneğin oyunda /spark tps yazıyoruz herhangi bir sohbette birşey gelmiyor. Ancak console üzerinde yazdığımız kodu görüyoruz. Console üzerinden yazdıgımızda ise sorunsuz calısıyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Chat-format plugininizle alakası olabilir
server.propertiesdeki enforce-secure-profile
ayarı ile alakası olabilir
sohbet vb. birşey ile ilgili kullandığınız plugin varsa belirtin
SunLight kullanıyormusunuz?

Chat-format plugininizle alakası olabilir
server.propertiesdeki enforce-secure-profile
ayarı ile alakası olabilir
sohbet vb. birşey ile ilgili kullandığınız plugin varsa belirtin
SunLight kullanıyormusunuz?
merhaba sorun yaptıgım optimize ile ilgili oldugunu gördüm eski dosyalarıma çevirince sorunum düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl