Sunucu satan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImButter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImButter

» Web site scripter & Mc skripter «
Yasaklandı
Elmaslar
112
Merhaba uzun süre sonra forumda olmanın ve güzelim yönetimin 1 kişi hariç değişmesinin etkisi ile kuralları bilmiyor olabilirim özür dilerim şimdiden
günlük +30 ve üstü çeken sunucu alıcaktım satan varmı acaba? lütfen acemiler yazmasın mümkün mertebe sunucu hakkında derin bilgilere sahip biri arıyorum sunucu satın almayı planlıyorum lütfen pm veya burada alıntılayarak satanlar yazabilirmi
whatsapp: 05415819869
arayıp lütfen rahatsız etmeyin!

Konu ile pek alakası yok fakat numarayı bence kaldırın. Hiç olmadık yerlere konulur vs.

numarayı bence satan kişiye konuşma başlat ordan at, sıkıntı olur. :D

konu günceldir ve ortaklıkta olur

Discord adresimden bana ulaşır mısın.

Numara yaygınlaşmasından dolayı whatsapp paylaşmıyorum, Eğer discord adresi açarsanız konuşuruz.

@ImButter - Doğru dürüst bir teklif sunacaktım kullandığın cümleden dolayı sunmuyorum. "Fantezi değil iş meselesi"

TeL NuMayanı AyiPlİ SitElErE KoYÇeM HEHEHEEHE
gerçek anlıyanda ne biliyim

Merhaba uzun süre sonra forumda olmanın ve güzelim yönetimin 1 kişi hariç değişmesinin etkisi ile kuralları bilmiyor olabilirim özür dilerim şimdiden
günlük +30 ve üstü çeken sunucu alıcaktım satan varmı acaba? lütfen acemiler yazmasın mümkün mertebe sunucu hakkında derin bilgilere sahip biri arıyorum sunucu satın almayı planlıyorum lütfen pm veya burada alıntılayarak satanlar yazabilirmi
whatsapp: 05415819869
arayıp lütfen rahatsız etmeyin!

Bende Yakında Bir Sunucu Açmayı Düşünüyorum Ki Zaten Sabit 30 Kişiye Yakın Bir Kitle Benden Yeni Sunucu Bekliyor İyi Bir Ortak Arıyorum Acaba Düşünür Müsünüz ?

Bende Yakında Bir Sunucu Açmayı Düşünüyorum Ki Zaten Sabit 30 Kişiye Yakın Bir Kitle Benden Yeni Sunucu Bekliyor İyi Bir Ortak Arıyorum Acaba Düşünür Müsünüz ?
whatsapp'a yazarsanız konuşuruz yada yarın 5 gibi ararsanız

whatsapp'a yazarsanız konuşuruz yada yarın 5 gibi ararsanız

Bir Discord Adresiniz Var İse Aluze#1861 Ekleyebilir Misiniz ? (Hattınız Gizli Numaradan Gelen Aramalara Kapalı Açarsanız Ararım Sizi).

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl