Çözüldü Sunucu Saldırısı Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kübra11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kübra11

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Merhabalar
Belli bir süre önce sunucuya giren bir oyuncunun sürekli /login xxxx, /login xxxu, /login xyyx gibi farklı hesaplar ile panele kod göndermeye çalıştığını gördüm. Bu mesajları lobi dünyasında kayıt olup, survival dünyasına geçiş yaptıktan sonra göndermeye başladı. Bu mesajlar ile ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Bu mesajları sunucuya saldırmak amacı ile yaptığını düşünüyorum, ama bu mesajların tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum bana açıklar mısınız? Bu bir sunucu saldırısı ise nasıl bir önlem almalıyım? Tam olarak ne olduğunu size şu şekilde göstereyim;
...
ss_guvenlik.webp

...

Sunucu saldırılarını önlemek için öncelikle bungeecord yerine velocity kullanmalısınız, bungeecordda port açıklar mevcut, yetkili çarlarına güvenlik ekleyebilirsiniz, lp`nin komutunu değiştirebilirsiniz.

Merhabalar
Belli bir süre önce sunucuya giren bir oyuncunun sürekli /login xxxx, /login xxxu, /login xyyx gibi farklı hesaplar ile panele kod göndermeye çalıştığını gördüm. Bu mesajları lobi dünyasında kayıt olup, survival dünyasına geçiş yaptıktan sonra göndermeye başladı. Bu mesajlar ile ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. Bu mesajları sunucuya saldırmak amacı ile yaptığını düşünüyorum, ama bu mesajların tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum bana açıklar mısınız? Bu bir sunucu saldırısı ise nasıl bir önlem almalıyım? Tam olarak ne olduğunu size şu şekilde göstereyim;
...
Ekli dosyayı görüntüle 262339
...
Hocam limboauth ve limbofilter gibi eklentiler kullanabilirsiniz, saldırıları engeller. En ucuza ve kaliteli bir seçenek olarak ekibim tarafından yapılan asVelocity paketini kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
hocam afk bot da olabilir çok kasmayın bot saldırı olursa gerekli önlem alırsınız fakat bence bot saldırılık bise yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl