Rehber Sunucu sahiplerinin dikkat etmesi gereken bir konu sunucunuzu koruyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loki

Katmankayasını kıran adam
Elmaslar
62

Discord:

_LQKI#6487

Sunucuda kötü niyetli şahışların armorstandın suda hareket etmesi gibi durumları kullanarak tek bir bloğa fazla sayıda armorstand koymasıyla oluşan sorun. Fazla koyulduğu zaman sunucuda tps değerleri düşüşe geçer. Çok fazla koyduklarında ise o chunka giren kişi ve server crash yiyebilir o chunku kullanılmaz hale getirebilirler.

(Lütfen konuyu okumadan yorum atmayınız)

Eklentinin adı: ArmorStandCrashFix
Çalıştığı sürümler: 1.8 - 1.15
Default config (değiştirmessenizde çalışacaktır.)
C++:
settings:
  betterchairs: false #chairs pluginini destekler sunucunuzda varsa true yapın.
  block-stacking: false #armorstand stacklemeyi kapatmak istiyorsanız true yapın.

İndirme bağlantısı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Plugin aktif değilken:
2020-07-15_21.50.28_2.png

Plugin aktifken:
2020-07-15_21.50.43.png

Son düzenleme:
ee crash yememişsin

Nedense bu eklentiyi her eklenti paketinde görüyordum. Sizin bu yararlı konunuz sayesinde de işlevini anlamış oldum. Kaleminize sağlık ;) <3

Elimden geldiğince bişeyler yapıyorum saolun. Eklenti paketleriyle fazla ilgili değilim sadece forumda ve saldırı konularında göremediğim için paylaşmak bilgilendirmek istedim sonuçta 1000 tane armor stand yapmak ne kadar zorki :)

Üstten bırakınca da aynı bloğa düşüyorlar, engelliyor mu?

Sunucumda kullanacağım öneriniz için teşekkür ederim:melek:

Güzel güzel iyi iyi.

Sunucuda kötü niyetli şahışların armorstandın suda hareket etmesi gibi durumları kullanarak tek bir bloğa fazla sayıda armorstand koymasıyla oluşan sorun. Fazla koyulduğu zaman sunucuda tps değerleri düşüşe geçer. Çok fazla koyduklarında ise o chunka giren kişi ve server crash yiyebilir o chunku kullanılmaz hale getirebilirler.

(Lütfen konuyu okumadan yorum atmayınız)

Eklentinin adı: ArmorStandCrashFix
Çalıştığı sürümler: 1.8 - 1.15
Default config (değiştirmessenizde çalışacaktır.)
C++:
settings:
  betterchairs: false #chairs pluginini destekler sunucunuzda varsa true yapın.
  block-stacking: false #armorstand stacklemeyi kapatmak istiyorsanız true yapın.

İndirme bağlantısı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Plugin aktif değilken:
Ekli dosyayı görüntüle 133452

Plugin aktifken:
Ekli dosyayı görüntüle 133451
Bunu gördüğüm çok iyi çünkü sunucumda kullandığım eklenti "ArmorStandTools" bunu sunucumada kullanmak isterim. teşekürler

Bu eklentiyi bir arkadaşım crash yiyorum diye önermişti demek ki bu sebepten dolayıymış, yararlı bir konu olmuş teşekkürler.

yararlı bir konu olmuş kötü niyetli kişilere karşı önlem olmak önemli tabi :)

stoplag çekerekte silebilirsin :D?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl