Çözüldü Sunucu Saatini Ayarlayamiyorum!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HzRivens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzRivens

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5

Discord:

HzRivén™#1403

Arkadaşlar web hosting kullanıyorum yabancı hosting oldugu için panel saati 1 saat geri oyundada 1 saat geri görünüyo nasıl düzeltebilirim anlamayan için ss böyle suan saat 16:35
1618666483075.png

Arkadaşlar web hosting kullanıyorum yabancı hosting oldugu için panel saati 1 saat geri oyundada 1 saat geri görünüyo nasıl düzeltebilirim anlamayan için ss böyle suan saat 16:35 Ekli dosyayı görüntüle 168751
yazdıklarından anladığım yabancı bir hosting kullandığını söylemen. 1 saat geri olmasının sebebi kullandığının sunucunun yabancı olmasına bağlıdır. yani bunu düzeltmek için rdp server olması gerek yada sunucu sağlayıcıları ile görüşme sağlamalısın. iyi forumlar.
ek olarak şunuda belirteyim gerek olduğunu sanmam :enteresan:

yazdıklarından anladığım yabancı bir hosting kullandığını söylemen. 1 saat geri olmasının sebebi kullandığının sunucunun yabancı olmasına bağlıdır. yani bunu düzeltmek için rdp server olması gerek yada sunucu sağlayıcıları ile görüşme sağlamalısın. iyi forumlar.
ek olarak şunuda belirteyim gerek olduğunu sanmam :enteresan:
eğer ki sunucular her porta bir sunucu düşecek şekilde açılıyorsa, bir kişi için değiştireceklerini sanmam.

VDS e gir bilgisiyarının saatini ayarlıyormuş gibi ayarla Türkiye ye göre sonrada düzelecektir sorun baktım da yorumlara Titlemanagerden bahsediyorlar komik geldi .d

Makinenin saatini normal bilgisayarın saatini değişir gibi değiş , bu kadar.

Sunucu işletim sisteminiz nedir ve rdp ya da ssh erişiminiz var mı?

sunucuya sadece ftp erişimim var ama verdiginiz bilgiler için genede teşekkür ederim konu kilit

sunucuya sadece ftp erişimim var ama verdiginiz bilgiler için genede teşekkür ederim konu kilit

Hosting firmasından rica ederseniz yaparlar

VDS e gir bilgisiyarının saatini ayarlıyormuş gibi ayarla Türkiye ye göre sonrada düzelecektir sorun baktım da yorumlara Titlemanagerden bahsediyorlar komik geldi .d

TitleManagerdan bahsetme sebepleri saati düzeltmek değil keşke arkadaşın yorumunu düzgün okusaydınız. Yurtdışından alınan sunuculara uzak masaüstü aracılığı ile erişim sağlayamıyorsunuz bu özellik sadece Türkiyede var.

Hosting firmasından rica ederseniz yaparlar

TitleManagerdan bahsetme sebepleri saati düzeltmek değil keşke arkadaşın yorumunu düzgün okusaydınız. Yurtdışından alınan sunuculara uzak masaüstü aracılığı ile erişim sağlayamıyorsunuz bu özellik sadece Türkiyede var.
anladım cok teşekkürler yeni açtıgım konuya bakarsanız sevinirim yardım lazımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl