Sunucu reklam işler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Palasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Palasu

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
12
Minecraft
palasu

Discord:

palasu

Minecraft sunucuma reklam yapmaka istiyorum ama nere yapacığımdan kararaızım.bütçem 3000 5000 arası bu bütçeyi iyi değerlendirmek istiyorum oyuzden güzel yorumalar yazaraanız sevinirim

Sayfayı biraz aşağı kaydırarak MC-TR üzerinden reklam verme seçeneklerini inceleyebilirsin.

YouTube üstünden reklam verebilirsin aynı zamanda yayıncılar da var.

İnstagramın reklam özelliği bulunmakta. Bu özellik ile geniş bir kitleye düşük bütçe de ulaşman mümkün. Aynı zamanda belli bir kısmını sunucu açıldığında forum üstünde bildirim+çekiliş şeklinde yaparak harcayabilirsin.

Oyunla ilgili yerlere mesela forumlar yada destek siteleri gibi yerlere reklam verebilirsin. Bunun dışında gönüllü yardım edecek insanlar bulup daha geniş yelpazede tanıtım konuları actirabilirsin. Bunların yanı sıra reklam her zaman yaptığın iştir öyle ki sunucun iyi olmalı gelenler birilerine tavsiye etmeli böylece bu saydiklarimdan daha iyi ve daha verimli bir reklam yapmış olursun. Kendine çalışkan takım arkadaşları bulmanı tavsiye ederim. Birlikten kuvvet doğar. Dilediğin oyuncu sayısına ulaşman dileklerimle. Kolay gelsin.

Minecraft sunucuma reklam yapmaka istiyorum ama nere yapacığımdan kararaızım.bütçem 3000 5000 arası bu bütçeyi iyi değerlendirmek istiyorum oyuzden güzel yorumalar yazaraanız sevinirim
Aynen şöyle yap;

MC-TRde konu başlığı : xxxcraft 2000 TL ödüllü sezon! * sistemi yyy sistemi zzz sistemi.

Sonra giriyorsun mağazaya konu ve mesaj içi reklam alıyorsun.

Artık +40 oyuncuya sahipsin.

YouTuberleri tercih etme. Kalıcı kitle getirmiyorlar.

Sürekli güncelleme ve TL ödül getirmelisin ki sayı artsın yt lere tiktokır lira falan yaz ordan yap

Sürekli güncelleme ve TL ödül getirmelisin ki sayı artsın yt lere tiktokır lira falan yaz ordan yap
Siz nasıl bukadar oyuncuya ulaştınız böylr yaparakmı yoksa ek şeyler yaptınızmı

Piyasada reklam verecek adam akıllı youtuber yok bende arayıştayım :D Fakat
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sitemi sana önerebilirim, ücretli ücretsiz sana kalmış tamamen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl