Sunucu reklam bannerı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Valiant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valiant

It's me!
Elmaslar
42
Minecraft
Vali35

Discord:

zvaliant

Merhaba MC-TR Ailesi. Sunucunuzun reklamını yapmak isterseniz diye küçük bir hediye hazırladım. Tamamen ücretsiz .PSD (photoshop uzantılı) linkini aşağıda paylaşıyorum alıp kullanabilirsiniz. Bunun için pek uğraşmadım 5dkda yaptığım bi çalışma. İsterseniz ilerde efektli olarak daha güzelini yapabilirim.

SVREKLAM.gif

LİNK:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VİRUSTOTAL:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Link koymayı unutmuşum 1dk koyuyorum...
Link Eklendi
Kırık Link Düzeltildi.

Son düzenleme:
Güzel olmuş :D aslında site açıp reklamlardan para kırarsın gelse oyuncular falan düzenleyebilse iyi olur

Photoshop'da gif olarak kaydet dediğimde hata alıyorum o yüzden yapamıyorum ama yinede güzel olmuş.

Sanırım yenisiniz daha güzel olmuş

Açıkcası hoşuma gitmedi. Görsel kalitesi olsun, font seçimi olsun, renk seçimi olsun. Daha sade renkler kullanabilirdin, efektler ekleyebilirdin. Sunucum olsa ve bedava kullanacak olsam açıkcası bunu kullanmam.

Açıkcası hoşuma gitmedi. Görsel kalitesi olsun, font seçimi olsun, renk seçimi olsun. Daha sade renkler kullanabilirdin, efektler ekleyebilirdin. Sunucum olsa ve bedava kullanacak olsam açıkcası bunu kullanmam.
Adı üstünde "Bedava" söylediğim gibi direk sallapati yaptım. Pek üzerinde çalışmadım 5dkda öylesine yaptığın bi çalışma.

Photoshop'da gif olarak kaydet dediğimde hata alıyorum o yüzden yapamıyorum ama yinede güzel olmuş.
Farklı Kaydetten Gif olarak kaydederseniz görüntü hareketsiz olacaktır. Photoshoptan "Web için Kaydet" (ingilizceyse Save For Web) seçeneğinden kaydetmeniz gerekiyor.

Adı üstünde "Bedava" söylediğim gibi direk sallapati yaptım. Pek üzerinde çalışmadım 5dkda öylesine yaptığın bi çalışma.

Farklı Kaydetten Gif olarak kaydederseniz görüntü hareketsiz olacaktır. Photoshoptan "Web için Kaydet" (ingilizceyse Save For Web) seçeneğinden kaydetmeniz gerekiyor.

Dostum kötü yapacaksan bedava paylaşma. Forum hep sizinle dolu.

Evvet yine moralim eksilere düştü... Keşke forumda kendi açtığın konuyu silme olsaydı.

Daha iyisini yapabilirdin.

Saten böyle yapmıştım ve hata verdiydi neyse güzel konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl