Çözüldü Sunucu ranklari için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türklerin de buna benzer tanrıları var eski dinlerinde. Fakat günümüz türkleri gidip mısır ve yunan tanrılarını öğreniyor. Halbuki türk tanrıları daha ilgi çekici ve hikayeleri de çarpıcı.
Tengri tarzı şeyler de yapılabilir epey hoş duruyorlar açıkçası

Tengri tarzı şeyler de yapılabilir epey hoş duruyorlar açıkçası
işte senin benim gibiler oynar da o kitleyi toplamak hem zor hem de günümüz türkleri tengri falan bilmediği için saçma şeyler söyleyip çıkarlar

Türklerin de buna benzer tanrıları var eski dinlerinde. Fakat günümüz türkleri gidip mısır ve yunan tanrılarını öğreniyor. Halbuki türk tanrıları daha ilgi çekici ve hikayeleri de çarpıcı.

Minecraftın blaze'yi türkçeye o yüzden Alaz olarak çevirdiğine yemin edebilirim. O eklendiğinde ne sevinmiştim sonunda gerçek türklükten birşeyler var diye. Sonra kaldırdılar :/

işte senin benim gibiler oynar da o kitleyi toplamak hem zor hem de günümüz türkleri tengri falan bilmediği için saçma şeyler söyleyip çıkarlar
maalesef günümüz insanları bu tarz şeyleri merak etmiyor keşke etseler de gerçek türklük neymiş biraz bilgileri olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl