Çözüldü Sunucu ranklari için öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teraofficiql

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
52
Minecraft
Teraofficiql

Discord:

Teraaofficiql

Merhaba değerli forum sakinleri. Mmorpg - survival karışımı bir sunucu hazırlıyorum. Sunucuda hikaye sistemi de var ve ortaçağda geçiyor. Fakat klasik vip svip gibi vip ranklari istemiyorum çok klasik geliyorlar. Lord, Baron gibi daha epik isimler olursa daha ilgi çekici olabilir önerilerinizj bekliyorum. Totalde 5 6 vip türü ekleyeceğim her bütçeye uygun olması için.

SOYLU < VEZİR < PADİŞAH < IMPARATOR

bu 4 ü güzel geldi bana 5 6 tane abartı olur :D 4 tane yeter bence Hem gercek hayattaki güclerine göre düşükten yüksege

Bu arada sw ne zaman acılır bekliyor olucam :D

SOYLU < VEZİR < PADİŞAH < IMPARATOR

bu 4 ü güzel geldi bana 5 6 tane abartı olur :D 4 tane yeter bence Hem gercek hayattaki güclerine göre düşükten yüksege

Bu arada sw ne zaman acılır bekliyor olucam :D
Irk ranklarını şu şekilde yaptım ;
Lord, Elçi, Baron, Milis, Vezir

Ayrıca normal vip rankları ise şu şekilde ;
VIP, SVIP, MVIP, UVIP, OVIP, OVIP+

Sunucunun açılmasına daha çok var, inanın ki açıldığında türkiye sunucu piyasasına bomba gibi düşecek. Forumda konu açacağım sunucumuz açıldığında :D tahminen yaklaşık 9-11 ay sonra açılmış olacak

Irk ranklarını şu şekilde yaptım ;
Lord, Elçi, Baron, Milis, Vezir

Ayrıca normal vip rankları ise şu şekilde ;
VIP, SVIP, MVIP, UVIP, OVIP, OVIP+

Sunucunun açılmasına daha çok var, inanın ki açıldığında türkiye sunucu piyasasına bomba gibi düşecek. Forumda konu açacağım sunucumuz açıldığında :D tahminen yaklaşık 9-11 ay sonra açılmış olacak
6 Farklı VIP Rütbesi biraz abartı ve gereksiz olmuş gibi.​

6 Farklı VIP Rütbesi biraz abartı ve gereksiz olmuş gibi.​
Öneriniz nedir? bence da aradakı 'mvip' biraz kötü durdu gibi. ayrıca uvipleri de kaldırıp svip'e bir ekleme yapıp svip+ olarak 2 bölüm olarak yapabilirim

Merhaba değerli forum sakinleri. Mmorpg - survival karışımı bir sunucu hazırlıyorum. Sunucuda hikaye sistemi de var ve ortaçağda geçiyor. Fakat klasik vip svip gibi vip ranklari istemiyorum çok klasik geliyorlar. Lord, Baron gibi daha epik isimler olursa daha ilgi çekici olabilir önerilerinizj bekliyorum. Totalde 5 6 vip türü ekleyeceğim her bütçeye uygun olması için.
şöyle mesela niteliksiz insandan nitelikli insana doğru gidebilir
köle, serseri, maraba, bekçi, ulak, milis, piyade, soylu gibisinden

şöyle mesela niteliksiz insandan nitelikli insana doğru gidebilir
köle, serseri, maraba, bekçi, ulak, milis, piyade, soylu gibisinden
Vallahi mantıklı gibi, aradaki köle kısmı hikayeye ters düşebilir. Veya Mount and Blade'deki gibi bir hikaye eklenebilir, seçimi biz yaparız. Bazı şeyler değiştirilirse ırk sistemine görev olarak bu rankları ekleyebilirim, umarım

Vallahi mantıklı gibi, aradaki köle kısmı hikayeye ters düşebilir. Veya Mount and Blade'deki gibi bir hikaye eklenebilir, seçimi biz yaparız. Bazı şeyler değiştirilirse ırk sistemine görev olarak bu rankları ekleyebilirim, umarım
Şu açıdan düşündüm biraz kitap okuyan biriyim ve okduğum kitaplarda güçlü karakterlerin çoğu eskiden köle pazarında satılan insanlarmış ordan yükselmişler gibi anlatılıyordu hoş olabilir diye önerdim :)

Öneriniz nedir? bence da aradakı 'mvip' biraz kötü durdu gibi. ayrıca uvipleri de kaldırıp svip'e bir ekleme yapıp svip+ olarak 2 bölüm olarak yapabilirim
Bence VIP - VIP+ - MVIP - MVIP+ yeterli olacaktır, eğer sunucun tutarsa ve büyürse diğer özel VIP Ranklarını ekleyebilirsin.
VIP yerine EliteVIP, MasterVIP filanda kullanabilirsin.

Bence VIP - VIP+ - MVIP - MVIP+ yeterli olacaktır, eğer sunucun tutarsa ve büyürse diğer özel VIP Ranklarını ekleyebilirsin.
Tamamdır Sizin tercihiniz başarılar iyi forumlar :)

işte benim projem açıldıktan max 3-4 gün sonra 400-500'e ulaşacak bir reklam bütçesi var. Bu yüzden ne kadar çok çeşit, o kadar iyi. Son kararıma göre VIP, SVIP, SVIP+, OVIP, OVIP+ olacak. Irk ranklarında ise Baron, Milis, General, Elçi olacak, Irk ranklarını çok çeşitli yapmayı düşünüyorum. 6-7 tane gibi

Mısır tanrı isimleri kullanabilirsin aşşağıya bırakıyorum

Serket, Anuket, Sobek, Mut, Osiris, Amon-Ra, Anubis, Horus, Hathor, Thoth, Isis

Cok karışık ezberlemesi bile zor be reiz :)

Türklerin de buna benzer tanrıları var eski dinlerinde. Fakat günümüz türkleri gidip mısır ve yunan tanrılarını öğreniyor. Halbuki türk tanrıları daha ilgi çekici ve hikayeleri de çarpıcı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl