Çözüldü Sunucu Ram Miktarı Hakkında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IbrahimReiS16

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
Merhabalar 4 GB Lık Vds Sunucum Var İçinde 3048 Mb Ram Verdiğim SkyBlock Sunucum Var Sunucuda Kimse Yokken 2902 MB Boş Ram Diyor Normalmi ? Rahat 20 30 Kişi Alabilirmiyim Bu Ram İle ? Yoksa Skriptleri Azaltmammı Gerek

herkes ram e takmış durumda işlemcide önemli

1- 4 GB RaM
2- 4 Çekirdek İşlemci

Alacağımız Host ;
( Batihosttan Alıcaz )

4 gb in hepsini ver.
O gosterdigi 2 gb normal oyunu taşıyor. Geri kalan ramlarin kullanimi kod sk kullanıldığında, spawnerden item duserken yazisirken kullaniliyor.

3 gb lık makıne alcam yarın kurun 1 gb hediye edin dicem. eğer ellerinde +1 gb eklicek ram kalmassa 3gb a kalıcaz 3 gb ın hepsini verirsem makıne kasmazmı @yavuzkel

3 gb lık makıne alcam yarın kurun 1 gb hediye edin dicem. eğer ellerinde +1 gb eklicek ram kalmassa 3gb a kalıcaz 3 gb ın hepsini verirsem makıne kasmazmı @yavuzkel
nıye kassın 4 aydır bı makıne var elımde 8 gb ın hepsınıde kullanıyorum

batihostta 3 gb ram veriyoz toplam 3048 diyor boş 980 mb niye cok eklentide yok 4 mu alayım 3 mü o zaman en az 20 30 kişi rahat girebilmeli

4 den asagı alma +1 gb ramı da alabılırsen al.
eklentı çok olmasına bakma onemlı olan eklentının ıcerigi özellıkle sk yı mınımıze et.

discorddan ulaşabilirmiyim sana arkadaşlık istegi atsam atsana discordunu

8gblik ya da 4gblik bir vds sunucun varsa 8 ya da 4 gbsini direkt mc sunucusuna veremezsin. 512MB en az boşluk bırakmak zorundasın windowsa linux ise daha az olabilir bilmiyorum. Ayrıyeten boş rame kanma derim :D

@IrfanDmn 'ye katılıyorum hepsini verirsen sunucu çok pis droplar yiyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl