nixolyw
Logu paylaştığından eminmisin görünmüyor? mc.logs sitesine yüklersen daha iyi olur.iyi günler herkeze ben localhosttan paket editliyordum towny ya suncuuyu yeniden başlatim dedim sunucu olmuyor konsolda herşey doğru düzgün sorun yok minecraftta girince sunucu gg oluyor konsolda yazılar çıkıyor sunucu listesinde sunucucm görünmüyüyor lütfen yardım edin latest logu paylaştım
Anil0637#4094
Logu paylaştığından eminmisin görünmüyor? mc.logs sitesine yüklersen daha iyi olur.
Anil0637#4094
Latest logu mc.logs veya hastebin sitelerinden paylaşır mısın?
Anil0637#4094
ne tarz hatalar çünkü hata yoktu galiba bi anda oldu bundan düzgün towny paketi yokPakette birden çok hata var bence mevcut hataları çözüp bir göz gezdirebiliriz
nixolyw
iyi günler herkeze ben localhosttan paket editliyordum towny ya suncuuyu yeniden başlatim dedim sunucu olmuyor konsolda herşey doğru düzgün sorun yok minecraftta girince sunucu gg oluyor konsolda yazılar çıkıyor sunucu listesinde sunucucm görünmüyüyor lütfen yardım edin latest logu paylaştım
Anil0637#4094
nixolyw
Sunucuya hiç girilmiyormu tekrardan yaptıklarından sonra bir logu gönderirmisin ve sunucuya hiç girmeyi bile denememişsin logda öyle gözüküyor server.properties ve paper-global.yml dosyasını gönderirmisin.dediklerinizi yaptım ama aynı. başka paketmi baksam diye düşünüyorum ücretsiz güze lbişi yokki bu güzeldi en çok beğendim şey modelengine ile yapılmış npc lerdi
Anil0637#4094
hocam şuanda müsait değilim bugün bakarım ama da yeni paket aricam galiba yaSunucuya hiç girilmiyormu tekrardan yaptıklarından sonra bir logu gönderirmisin ve sunucuya hiç girmeyi bile denememişsin logda öyle gözüküyor server.properties ve paper-global.yml dosyasını gönderirmisin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!