whiskeytr
server-ip i VDS nin ıp sini yaz olmadımı oraya localhost yazDediğim gibi sunucu portumu kuruyorum no-ipden adresimi alıyorum fakat ip ile girilmiyor 192.168den girebiliyorum sadece 1 ay önce çok rahat kurup açılıyordu fakat artık olmuyor ne olduki güvenlik duvarımı falanda kapattım. İp ile No-ip ilede denedim olmadı yardım edin lütfen
Ekli dosyayı görüntüle 24081
whiskeytr
VDS ipsine nerden bakcaz normal ipmi yazdım olmadıserver-ip i VDS nin ıp sini yaz olmadımı oraya localhost yaz
vds ıp sı ıste uzak masa ustune baglandıgın ip . batıhost senın sunucu gırdıkten sonra üst kısımda yazarVDS ipsine nerden bakcaz normal ipmi yazdım olmadı
whiskeytr
batihostu daha almadım :Dvds ıp sı ıste uzak masa ustune baglandıgın ip . batıhost senın sunucu gırdıkten sonra üst kısımda yazar
whiskeytr
localhost yazdım bu sefer 192.168.1.100dende giremedim D:pc de mı denıyorsun serverı ?
pc de denıyorsan localhost yaz
Etérnal#8735
O sorun bendede var çözümünü bilmiyorum ama güvenlik duvarını kapatmayı deniyebilirsin(önermem)
whiskeytr
aldım zaten bekliyorum kardeşim güvenlik duvarınıda denedim olmadı bu aradaGüvenlik duvarı kapatılırsa sıkıntılar yaşanabilir gidip 20 tl ye vds alsalar hiç bi sorun kalmayacak.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!