Whiskey's
Savaştayım Ölüyom
- Elmaslar
- 219
- Minecraft
- WhiskeyTR
Discord:
whiskeytr
whiskeytr
whiskeytr
Nasi denicem?Varsayılan Ağ Geçidi ve IPv4 Adresi kendi kendine otomatik değişir. Güncel hallerini deneyebilirmisin?
IPConfigden günceline bakip yaziyorum işte?Varsayılan Ağ Geçidi ve IPv4 Adresi kendi kendine otomatik değişir. Güncel hallerini deneyebilirmisin?
mericbozkurt#2650
Nasi denicem?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
IPConfigden günceline bakip yaziyorum işte?
whiskeytr
Kardes anlyorum fakat 1 ay önce herşeyi yapıp açıyordum zaten ip adresimide alıp yapıyordum şuan ip adresimi yazıyorum fakat sv gözükmüyor 192.168.1.102den giriyorumGüncel hallerini doğru bir şekilde ayarladıysan,adresinden IP adresini al.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
whiskeytr
ben girebilyiorum ztn adamlar giremiyor0.0.0.0 IP adresi ile giriniz.
Portlu giriyorum ztnportlu gir sende*
xAlars
whiskeytr
192.168.1.102 TP-LINK 25565 portunu girdim tcp-udpPort Kurdunuzmu Modem Arayüzünden !
whiskeytr
0.0.0.0:25565 yok?Windows+R tuşlarına aynı anda basarak Çalıştır'ı aç.Ardından cmd'yi açarak netstat -an komutunu yaz.Çıkan IP adreslerinden 0.0.0.0:25565 olanları bul eğer TCP ve UDP portları aynı anda açık olarak bulunmazsa sunucuna diğer insanlar giriş yapamaz.Aynı problem bende de var.Çözümü bilenler lütfen beni de etiketlesin.
Sonu 25565 olan hiç mi IP adresi yok?0.0.0.0:25565 yok?
whiskeytr
yok aga yaSonu 25565 olan hiç mi IP adresi yok?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!