Çözüldü Sunucu performansını iyileştirme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TMAXOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 333
  • Etiketler Etiketler
    piston
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TMAXOX

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
TmaxoX

Discord:

fta_34

Merhaba Ben Kendi Sunucumda Çökmesine Neden Olabilecek Her şeyi kapamak istiyorum fakat şu zırh askılıklı piston sistemini nasıl ayarlayacağım bilmiyorum.

bi başak serverde görmüştüm pistonlar sadece claimde çalışıyor 1 kere çalışıp duruyor ayrıca 1 chunkta en fazla 2 zırh askısı olabilir.

eğer bu şekilde olabiliyorsa öyle yapayım aternos kullanıyorum

Her derde şifadır
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İstediklerinizin çoğu skript ile de basit bir şekilde yapılabilir.
Discord.gg/mysticstudios discord sunucumuza buyrun gelin yardımcı oluruz ücretsiz bir şekilde.

Aternos kullanıyorsanız dürüst olmak gerekirse bu tür konuları pek düşünmenize gerek yok ha ama illa ki bir şeyler istiyorum derseniz ben de Redstone limiteri öneririm.

Eğer bir eşyayı tamamen yasaklamak istiyorsanız skript ile koyulmasını ve craft edilmesini engelleyebilirsiniz. Limit eklemek istiyorsanız bu işe yarayan eklentileri tercih edebilir veya bir takım ile anlaşıp skript yazdırabilirsiniz.

RestoneLimiter Plugini yok diyor aternosta skprit derseniz hiç bilmiyorum skpriti

Son düzenleme:
arkadaşlar ile değil amacım sunucular kurmak ufaktan başlıyorum işte

arkadaşlar ile değil amacım sunucular kurmak ufaktan başlıyorum işte
Aternos ile public bir sunucu kurmak pek mümkün değildir. Ek olarak dosya yükleme veya pluginleri indirme gibi işlemler aternosta yapılmayacağı için bence public bir sunucu açacaksan aternostan açmaya çalışma boşu boşuna zaman kaybı olur senin için. Yine de eşyayı yere koymayı engelleyecek basit bir skript yazıp aşağıya bırakıyorum stone yazan kısmı engellemek istediğin eşyanın adını yazarak kullanabilirsin.

Kod:
on place of stone:
    cancel event

eee sorması ayıp bunu skriptemi ekleyeceğim ?

eee sorması ayıp bunu skriptemi ekleyeceğim ?
Evet skript eklentisini kurun sonra ..\plugins\Skript\scripts kısmına genel.sk diye bir dosya açın onun içerisine yapıştırın. Sonra oyundan /sk reload genel.sk yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl