Çözüldü Sunucu panelimdeki hatalar Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ElbeeR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
ElbeeR

Discord:

Elber Açıkgöz (ReavenNW)#6139

1. LeaderOS:
1637920946478.png

2. Leaderboard:
1637921026779.png

Panelimde sürekli olarak bu hataları görmekteyim hata değil galiba uyarı bunlar ama çözemedim yapımcısına gösterdim işi çok yoğun galiba sorun olmayacağını söyledi ama ben panelimin temiz durmasından yanayım Geik'i meşgul etmek istemedim böyle bir sorunun çözümü var ise MCTR ailesinden yardım almak istedim. İyi forumlar.

LeaderBoard: String dönen şeye boolean girmişsiniz (true/false) veya boşta bırakmış olabilirsiniz (NullPointerException)
LeaderOs: Burada da translate kısmında bir şey boş kalmış anladığım kadarıyla

LeaderBoard: String dönen şeye boolean girmişsiniz (true/false) veya boşta bırakmış olabilirsiniz (NullPointerException)
LeaderOs: Burada da translate kısmında bir şey boş kalmış anladığım kadarıyla
dediklerinizden bir şey anlamadım anlayacağım dilden söyler misiniz?
pluginde ben bi ayar falan yapmadım servere attım pluginleri direk sonuç olarak böyle hatalar gelmeye başladı!

Plugin paketi sanırsam ajLeaderboards internetten araştırdım fakat bir yanıt bulamadım yüksek ihtimal config dosyasında bir yer boşta kaldı eğer spigotdan indirmediyseniz lütfen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak indirin eğer spigottan indirdiyseniz lütfen config ayarlarına bakın.

neresi burası göremiyorum yardım et...

gif.gif

Plugin paketi sanırsam ajLeaderboards internetten araştırdım fakat bir yanıt bulamadım yüksek ihtimal config dosyasında bir yer boşta kaldı eğer spigotdan indirmediyseniz lütfen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak indirin eğer spigottan indirdiyseniz lütfen config ayarlarına bakın.

Ekli dosyayı görüntüle 191747
bu eklentiler Geik'e ait yani yapımcısı başka sizin attığınız eklenti başka ben LeaderOS web script kullanıyorum ve sadece bu eklenti ile sunucumdan veri aktarabiliyorum web siteme

bu eklentiler Geik'e ait yani yapımcısı başka sizin attığınız eklenti başka ben LeaderOS web script kullanıyorum ve sadece bu eklenti ile sunucumdan veri aktarabiliyorum web siteme
eğer Geik'den bir plugin kullanıyor iseniz lütfen direkt kendisine iletin çünkü yapımcısı o eminim ki cevabını biliyordur iyi günler.

gif.gif

Açıkcası okuyalı 30dk oldu hatırlayamadım ancak böyle soruları ona sormakta fayda var meşgul etseniz de eminim ki o bu soruların geleceğini göze alarak yapıyor pluginleri en azından ben bir plugin yapsam sorular geleceğini bilerek yaparım eminim ki sorun etmicektir kendisi adın da konuşmayım ancak bu işler böyle.

Ekli dosyayı görüntüle 191752
Geik meşgul galiba hiç bir yerden ulaşamadım ilk sorduğum da sorun olmaz onlardan dedi arkasına düşmedim ama her gün sürekli panelde bunları gördükçe sinirim bozuldu ve en iyisi MCTR'de ben buna cevap arayım dedim.

Geik meşgul galiba hiç bir yerden ulaşamadım ilk sorduğum da sorun olmaz onlardan dedi arkasına düşmedim ama her gün sürekli panelde bunları gördükçe sinirim bozuldu ve en iyisi MCTR'de ben buna cevap arayım dedim.
cevabımı düzelttim tekrar bakarsanız iyi olur sorun yok diyorsa sorun yoktur konsoldaki bir kaç yazı sorun olmaz bende bir sürü yazı çıkıyor :D

gif.gif

cevabımı düzelttim tekrar bakarsanız iyi olur sorun yok diyorsa sorun yoktur konsoldaki bir kaç yazı sorun olmaz bende bir sürü yazı çıkıyor :D

Ekli dosyayı görüntüle 191754
:D evet öyle de hani eklenti takır takır çalısıyor da hani ne biliyim bıktım usandım ne zaman panele girsem hep bu hatayı atıyor :D

:D evet öyle de hani eklenti takır takır çalısıyor da hani ne biliyim bıktım usandım ne zaman panele girsem hep bu hatayı atıyor :D
böyle şeyler olabilir cursedvip plugini hata veriyor diyor bende ama iyi çalışıyor herhangi bir sıkıntıda yok gözüküyor yani böyle şeylerden bir şey olmaz sıkıntı etmeyin konunun en başında ben plugin çalışmıyor sandım ve eğer sunucunuz hazırsa ip atabilir misiniz belki bi bakarım.

gif.gif

böyle şeyler olabilir cursedvip plugini hata veriyor diyor bende ama iyi çalışıyor herhangi bir sıkıntıda yok gözüküyor yani böyle şeylerden bir şey olmaz sıkıntı etmeyin konunun en başında ben plugin çalışmıyor sandım ve eğer sunucunuz hazırsa ip atabilir misiniz belki bi bakarım.

Ekli dosyayı görüntüle 191757
Tamamdır teşekkür ederim konuyu çözüldü işaretliyorum artık bu tür hataları göz ardı edeceğim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl