Çözüldü Sunucu Paketi Virüs Taramsı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Palasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam videolu atın bi ben yapırorum olmuyor
1739105176782.webp

Yukarıda böyle bir lokasyon var burayı sil cmd yaz enter bas

Açılan cmd ekranında findstr /sml /c:"plugin-config.bin" * yazıp enter bas tarama başlıyacaktır.

komut sadece jarların içinde plugin-config.bin dosyası olup olmadığını tarar, her virüs eklentide bu dosyanın olacağı garantisi yoktur.
Hocam paket 2 gün sonra betaya acilicak sıkıntı yaşamak istemiyorum

komut sadece jarların içinde plugin-config.bin dosyası olup olmadığını tarar, her virüs eklentide bu dosyanın olacağı garantisi yoktur.
Komutun amacı o zaten o dosyayı taraması, onun için zaten plugins klasöründen CMD giriyoruz ya hani.

Komutun amacı o zaten o dosyayı taraması, onun için zaten plugins klasöründen CMD giriyoruz ya hani.
bu dosya her virüs eklentide var diye bir olay yok işte, sizin verdiğiniz komut 3 yıl önceki bir papermc anonsundan geliyor ve spesifik bir kişinin 3 yıl önceki spigota koyduğu virüsteki dosyayı taratıyor. Yani her virüs eklentide bu dosyanın olacağı anlamına gelmiyor.

bu dosya her virüs eklentide var diye bir olay yok işte, sizin verdiğiniz komut 3 yıl önceki bir papermc anonsundan geliyor ve spesifik bir kişinin 3 yıl önceki spigota koyduğu virüsteki dosyayı taratıyor. Yani her virüs eklentide bu dosyanın olacağı anlamına gelmiyor.
Tamam o zaman kral, daha iyi bir seçeneğin varsa sunabilirsin buraya, Forum üyesi burda konu açmış bu konu ile ilgili, bende elimde olan bilgiyi forum açan kişiye aktardım, senin daha iyi bir seçeneğin varsa iletebilirsin, İyi Forumlar.

Tamam o zaman kral, daha iyi bir seçeneğin varsa sunabilirsin buraya, Forum üyesi burda konu açmış bu konu ile ilgili, bende elimde olan bilgiyi forum açan kişiye aktardım, senin daha iyi bir seçeneğin varsa iletebilirsin, İyi Forumlar.
Hocam yanlış bilgiyi düzeltince neden tavır takındığınızı anlamadım Sizin verdiğiniz findstr /sml /c:"plugin-config.bin" * komutunu söyleyen PaperMC anonsu zaten hemen altında başka daha iyi ve bir çok virüs türünü algılayan bir seçenek belirtmiş kendileri bunu benim dememe zaten gerek yok sizde okuyabilirdiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Herneyse Sunucuda virüs olup olmadığını kontrol edebilmek için en etkili yollardan birisi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
jarını kullanarak sunucunuzu taratmak bazı popüler eklentileri ForceOP olarak yanlış algılayabilir onları es geçin. (bu jar bir plugin değildir .bat ile çalıştırılmalıdır)
Sunucunuzda plugin-metrics veya bStats klasörleri bulunuyorsa bunların içine bakın orada bir jar varsa enfekte olmuş olabilirsiniz
Sunucunuzdaki diğer eklentilerin jarlarını zip ile görüntüleyin, virüs eklentileri sunucudaki diğer jarlara da bulaşır diğer jarların içinde şüpheli .class dosyaları bulunuyorsa veya şüpheli klasörler varsa (bu arada ItemsAdder gibi eklentiler kaynak kodlarının görüntülernmemesi için klasörlerini gizliyor yani bu eklentilerde aA bB gibi klasörler görmek normal)
Ayrıca indirdiğiniz leak eklenti jarının içine de aynı yöntemle bakın
Sunucu logunuzu kontrol edin. bir eklenti java.net.NoRouteToHostException: No route to host hatası veriyorsa eklenti dışardan bir sunucuya bağlanmaya çalışıyor olabilir.

Yanlış bilgiyle ilgili tavır vs. takınmadım, sadece dedğim şey, elimde olan bilgiyle yardımcı oldum forum açan kişiye, dedim ki, tamam benim önerim kötü, eğer sizde daha iyi bir öneri varsa sunun ki sorunu çözülsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl