Çözüldü Sunucu oyunculara otomatik ban atıyor nasıl düzeltirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

/lapismarket komutu skript ile mi yazıldı yoksa plugin mi? Eğer yanlış görmüyorsam o komutu yazanı banlıyor.

Lapis market skriptini nereden aldınız bilmiyorum fakat sağlam trollenmişsiniz. En azından içeriğine göz gezdirseydiniz. Dediği gibi komutu yazan herkes de-op çekilip banlanıyor. Skripti bizimle paylaşmanızz gerekiyor.

Skriptte gizli kod koymuşlar büyük ihtimal. Paylaşırsanız arkadaşlar düzeltir.

Scripti @Alpho320 adlı arkadaştan satın aldım

Kod:
command /lapismarket:
    trigger:
        create a gui with chest with 4 rows named "&5» &7Lapis Market":
            make gui slot 4 with book named "&d&n?" with lore " &7Lapis madeni satışı veya kazmak|| &7için edavat alabilirsiniz."               
            make gui slot 20 with iron pickaxe named "&bDemir Kazma" with lore " &81 &7adet demir kazma||&80TL &7almak için tıkla!": 
                satinAl(player, iron pickaxe, 0, 1)
            make gui slot 21 with diamond pickaxe named "&bElmas Kazma" with lore " &81 &7adet elmas kazma||&82500TL &7satmak için tıkla!": 
                satinAl(player, diamond pickaxe, 2500, 1)
            make gui slot 22 with lapis lazuli named "&bLapis Lazuli" with lore " &8640 &7adet lapis lazuliyi||&8533 TL &7satmak için tıkla!": 
                if player has 640 lapis lazuli:
                    remove 640 lapis lazuli from player's inventory
                    add 8533 to player's balance
                    send "{@p} &7Başarıyla &8640 &7adet lapisi 8533 TL'ye sattın!" to player
                else:
                    send "{@p} &cYeterli miktarda eşyan yok!" to player
            make gui slot 23 with lapis block named "&bLapis Block" with lore " &864 &7adet lapis block||&7680TL &7satmak için tıkla!": 
                if player has 64 lapis block:
                    remove 64 lapis block from player's inventory
                    add 7680 to player's balance
                    send "{@p} &7Başarıyla &8640 &7adet lapis blocku 7680 TL'ye sattın!" to player
                else:
            make gui slot 24 with lapis ore named "&bLapis Madeni" with lore " &8640 &7adet lapis ore||&87000 TL &7satmak için tıkla!": 
                if player has 640 lapis ore:
                    remove 640 lapis ore from player's inventory
                    add 7000 to player's balance
                    send "{@p} &7Başarıyla &8640 &7adet lapis oreyi 7000 TL'ye sattın!" to player
                else:
            open last gui to player

Scripti @Alpho320 adlı arkadaştan satın aldım

Kod:
command /lapismarket:
    trigger:
        create a gui with chest with 4 rows named "&5» &7Lapis Market":
            make gui slot 4 with book named "&d&n?" with lore " &7Lapis madeni satışı veya kazmak|| &7için edavat alabilirsiniz."              
            make gui slot 20 with iron pickaxe named "&bDemir Kazma" with lore " &81 &7adet demir kazma||&80TL &7almak için tıkla!":
                satinAl(player, iron pickaxe, 0, 1)
            make gui slot 21 with diamond pickaxe named "&bElmas Kazma" with lore " &81 &7adet elmas kazma||&82500TL &7satmak için tıkla!":
                satinAl(player, diamond pickaxe, 2500, 1)
            make gui slot 22 with lapis lazuli named "&bLapis Lazuli" with lore " &8640 &7adet lapis lazuliyi||&8533 TL &7satmak için tıkla!":
                if player has 640 lapis lazuli:
                    remove 640 lapis lazuli from player's inventory
                    add 8533 to player's balance
                    send "{@p} &7Başarıyla &8640 &7adet lapisi 8533 TL'ye sattın!" to player
                else:
            make gui slot 23 with lapis block named "&bLapis Block" with lore " &864 &7adet lapis block||&7680TL &7satmak için tıkla!":
                if player has 64 lapis block:
                    remove 64 lapis block from player's inventory
                    add 7680 to player's balance
                    send "{@p} &7Başarıyla &8640 &7adet lapis blocku 7680 TL'ye sattın!" to player
                else:
            make gui slot 24 with lapis ore named "&bLapis Madeni" with lore " &8640 &7adet lapis ore||&87000 TL &7satmak için tıkla!":
                if player has 640 lapis ore:
                    remove 640 lapis ore from player's inventory
                    add 7000 to player's balance
                    send "{@p} &7Başarıyla &8640 &7adet lapis oreyi 7000 TL'ye sattın!" to player
                else:
            open last gui to player

Bu kadar kısa skripti satın almanı anlamadım fakat sunucu pluginlerinin içerisinde bookexploit tarzı bir plugin bulunuyor sanırım.dördüncü satırdaki make gui slot 4 with book named "&d&n?" kısmını make gui slot 4 with paper named "&dBilgilendirme" olarak değiştirir misin?

Skriptten anlamıyorum ama biraz incelemeye çalıştım ve sorun yok gibi duruyor. Acaba başka bir skript de olabilir mi? Skiptlerde CTRL+F ile ban kelimesini aratır mısınız?

Skriptten anlamıyorum ama biraz incelemeye çalıştım ve sorun yok gibi duruyor. Acaba başka bir skript de olabilir mi? Skiptlerde CTRL+F ile ban kelimesini aratır mısınız?
Ban yok hocam

Sorun çözülmedi malesef

Sorun çözülmedi malesef

Plugin listesinde bookexploit vardır büyük ihtimal ile pluginin amacı kitap ile crash atılmasın diye atanı banlamak.Skriptin açtığı guide de kitap olduğu için banlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl