SUNUCU ORTAK (UHC+PRACTİCE+FFA)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAvid1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAvid1234

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merheba beyler.Biz sunucu açmağı planlıyoruz ama ilk önce ortak lazım.Çünki büyük bir sunucu yaradıyoruz ve java,script kodlayanımız bile var.Şimdi konuya gelirsek ortak olan adamlara şunu diye biliriz: Bizim dolandırma gibi bi niyetimiz yok ve asla kafanızda böyle sorular tutmayın.Sizinle dostda oluruz kardeşde.Yetki vb. şeyler olucak.Makine vds ve panel olamıcak.Okuduğunuz için teşekkürler!

Talip değilim, fakat sırf yetki için'de şahsen ortak olmam. Ortaklık demek,sendeki yetkilerin ve özelliklerin karşı taraftada olması demek. Anca beraber,kanca beraber demek. Sadece yetki vb şeyler için para vermek saçma.

"Makine vds ve panel olamıcak" olmayacaksa o adam ortak değil sponsor olur dostum. Sen resmen sponsor arıyorsun.

Talip değilim, fakat sırf yetki için'de şahsen ortak olmam. Ortaklık demek,sendeki yetkilerin ve özelliklerin karşı taraftada olması demek. Anca beraber,kanca beraber demek. Sadece yetki vb şeyler için para vermek saçma.
VDS Sunucusu bu ve adama sadece yetki vermiyoruz.Kendi PCmizi de veremiyoruz malaasef ama panel olsaydı tabii ki verirdik.Ayrıca bilip bilmeden baltamaktan hoşlanmıyorum belki yanlış yazabilirim ama konuşunca herşey farklı oluyor.İyi günler![DOUBLEPOST=1499028634,1499028568][/DOUBLEPOST]
VDS Sunucusu bu ve adama sadece yetki vermiyoruz.Kendi PCmizi de veremiyoruz malaasef ama panel olsaydı tabii ki verirdik.Ayrıca bilip bilmeden baltamaktan hoşlanmıyorum belki yanlış yazabilirim ama konuşunca herşey farklı oluyor.İyi günler!
"Makine vds ve panel olamıcak" olmayacaksa o adam ortak değil sponsor olur dostum. Sen resmen sponsor arıyorsun.
Aynen ama yani büyük sunucu olduğumuzdan sponsor yazmadık.

VDS Sunucusu bu ve adama sadece yetki vermiyoruz.Kendi PCmizi de veremiyoruz malaasef ama panel olsaydı tabii ki verirdik.Ayrıca bilip bilmeden baltamaktan hoşlanmıyorum belki yanlış yazabilirim ama konuşunca herşey farklı oluyor.İyi günler!
Dostum vds sunucusunu adam'da kullanabiliyor haberleşerek bunu kolay yapabilirsiniz. sen girme şuan diyip o adam girebilir o çıktığında sen girersin basit yani sanırım VDS nedir bilmiyorsunuz?

Dostum vds sunucusunu adam'da kullanabiliyor haberleşerek bunu kolay yapabilirsiniz. sen girme şuan diyip o adam girebilir o çıktığında sen girersen sanırım VDS nedir bilmiyorsunuz?
Olabilir ama bu kadar baltamak yeterli bence.Sonuçta küçük server açmıyoruz en az 180 tllik makine alıyoruz.

Olabilir ama bu kadar baltamak yeterli bence.Sonuçta küçük server açmıyoruz en az 180 tllik makine alıyoruz.
Hayır dostum baltalamak değil amacım adam ortak oluyor yani sunucu içinde para vericek adı üstünde yani panel olması gerekiyor o adamda onu demeye çalışıyorum.

Hayır dostum baltalamak değil amacım adam ortak oluyor yani sunucu içinde para vericek adı üstünde yani panel olması gerekiyor o adamda onu demeye çalışıyorum.
Verdiğiniz değer için teşekkürler.Ama belki biz panel kodlarsak (site üzerinden) o zaman nedende vermeyelim.Sonuçta o adam olmasa server bile olmaz.İyi günler!

Dostum bence siz diyorsunuz ki gel para var biz sana kuruculuk verelim ama sen sadece client içinde sin.Bence ortak oluncaksa panele ve tüm ftplere erişimi olmalı.

Ben 50den fazla kişiyle ortaklık yaptım ve açıkcası iyi parada kırdık.Ancak ortak olduklar hep şunu şart koşar,herşeyi ama herşeyi bilecek.Mesela vds panelinden sw nin barındığı firmaya kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl