Bulundu Sunucu ortağı arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuhammedHk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2

Discord:

Just Muhammed

Merhabalar uzun yıllar bedrock sürümünde başarılı bir sunucu yönettim ve minecraft sunucu yönetimi konusunda tecrübeliyim pc sürümünde sunucu açmayı planlıyorum fakat bir ortağa ihtiyacım var. Aslında gider bölünmesi için değil de pc sürümünde yeterli bilgim olmadığı için ve pc sürümü ile bedrock arasında bariz uçurum olduğu için ortak arıyorum. İkisinin de eklenti dili aynı altyapıdan geldiği için ilerleyen süreçte eklenti kodlamakta sorun çekmeyeceğime eminim. Sunucudan elde ettiğimiz gelirleri bölüşeceğiz masrafları da aynı doğrultuda bölüşeceğiz. (18+)

Aranan özellikler:
Pratik zeka
Java konusunda iyi düzeyde bilgi sahibi
Eklenti bilgisi
Sunucu mekanikleri
Topluluk yönetimi
Yeterli düzeyde olgunluk
Daha önceden sunucularda yönetici/eklenti geliştiricisi olarak çalışmış

bu özelliklere sahip birini arıyorum

Scam için ulaşanlar hiç ulaşmasın ilk etapta bütün gelir/gider trafiği benim üzerimden olacaktır.

discord: justmuhammed

Düşündüğünüz kadar zor değil javadada sunucu açmak bedrockdan daha kolay diyeiblirim bir süre araştırıp birazda forumda gezseniz ortalama derecede bilgiye sahip olabilirsiniz tabiki karar yine sizin benim önerim sadece :)

Bu tip şeyler için bir ortak dan ziyade bir Ekip şefi için Yönetici, Sunucu eklentileri gibi şeyler ile ilgilenmesi içinde bir geliştirici aramanız daha doğru olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl