Çözüldü Sunucu Optimizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hypnamed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 415
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hypnamed

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
Hypnamed
X
Hypnamed

Discord:

Eren "Hypnamed"#0007

Herkese merhabalar, bugün bir SMP sunucusunda oynarken oyunun normale göre %67 daha az sistemimi kullandığını farkettim. Hiçbir oyun ayarını ellemeden tek oyunculu dünya oluşturduğumda ise oyun yine sistemi fazlasıyla kullanmaya başladı fakat nedense o sunucuya girdiğimde fps'im aşırı derecede artıyor. Mantıken Tek Oyunculu bir dünyanın Çok Oyunculu bir sunucudan daha az sistem kullanması gerekmez mi? Bu nasıl mümkün olabiliyor? Bir sunucuyu nasıl bu kadar optimize edebiliriz?

Maplerden, kullanılan eklentilerden ve iyi bir optimizedden kaynaklı olabilir.​

Herkese merhabalar, bugün bir SMP sunucusunda oynarken oyunun normale göre %67 daha az sistemimi kullandığını farkettim. Hiçbir oyun ayarını ellemeden tek oyunculu dünya oluşturduğumda ise oyun yine sistemi fazlasıyla kullanmaya başladı fakat nedense o sunucuya girdiğimde fps'im aşırı derecede artıyor. Mantıken Tek Oyunculu bir dünyanın Çok Oyunculu bir sunucudan daha az sistem kullanması gerekmez mi? Bu nasıl mümkün olabiliyor? Bir sunucuyu nasıl bu kadar optimize edebiliriz?
Hayır Tek Oyunculuda sizin bilgisayarınızı kullanır Çok Oyunculu'da bir makinede barınır o makinenin ihtiyaç duyduğu kadar kullanır sizin bilgisayarınızı kullanmaz.

Hayır Tek Oyunculuda sizin bilgisayarınızı kullanır Çok Oyunculu'da bir makinede barınır o makinenin ihtiyaç duyduğu kadar kullanır sizin bilgisayarınızı kullanmaz.

Oyunu makineden açmıyor ama benim bilgisayarımdan açıyor yine, dediğiniz çok mantıksız geliyor. Sizin dediğinize göre ben gidip rx550'li sistemde hypixel'e girip ultra shaders açabilirim mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl