Güncelleme Sunucu Online Sayınız Artık Kategorilerde Gözüküyor!

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

Selamlar sevgili MC-TR Kullanıcıları,
.
Aktif bir şekilde baktığınız kategorilerdeki sunucuların ONLINE - OFFLINE durumunu veya oyuncu sayısını görebileceğiniz bir sayacı sunucu sahiplerimizin konularının en başına gelecek şekilde ekledik.
.
Bu güncellemede tabii ki haksız kazanç elde etmek isteyen ve göze çarpmak isteyen arkadaşların önüne geçmek istiyoruz, bu sebeple kesinlikle bariz bir şekilde 1000/1000 gibi manasız rakamlar ve kesin kanıtlar bulduğunuz takdirde anonim veya kullanıcı hesabınızla bizlere bunu Forum Destek ve özellerimizden iletebilirsiniz.

Bu güncelleme eski yöneticimiz @smt287 tarafından geliştirilmiş ve sitemize entegre edilmiştir. Kendisine emekleri adına teşekkür edebilirsiniz.

Sevgilerle...

Güzel bir yenilik olmuş, ellerinize sağlık @smt287

Çok beğendiğim bir sistem ancak bunu sizin yazmanız yerine sunucunun online sayacı otomatik entegre edilse ve bu durumu biz direkt anlık olarak görsek güzel olurdu.

Çok beğendiğim bir sistem ancak bunu sizin yazmanız yerine sunucunun online sayacı otomatik entegre edilse ve bu durumu biz direkt anlık olarak görsek güzel olurdu.
Öyle zaten hocam

You are fantastic

Bu forum güçlendikce güçleniyor ve bu özelliğe bayıldım artık girmedende bakabiliyorum teşekkür ederim site sahipleri.

güzel bi yenilik olmuş baya beğendim

Vay, bu harbi güzel. Ellerinize sağlık.

Bu adam aynı ben ya

Siz Bu işi yapıyorsunuz bea

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl