Sunucu Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hawk

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
HawkTR

Discord:

Hawk#2222

Sunucu Önerebilir Misiniz? User Sayısı 20-30 üstü olsun ama fazla olmasın, samimi bir ortam olsun. (sürüm farketmez Skyblock harici her şey olur.)

Blok Dünyası sunucusunu çok başarılı buluyorum. Belki beğenirsin eskiden giriş yapmıştım ve fazla aktif kişisi yoktu. Şuan bilmiyorum..

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bildiğim ve aktif olarak oynadığım sunucu var heavennw.maynkraft.com towny sunucusudur kendisi, sunucu sahibi geçekten iyi biri herşeye yardım ediyor daha yeni açıldı sayılır kaliteli pluginleri var biz çok beğendik arkadaşlarla. Oynayıp emek harcamanı öneririm

Sunucu Önerebilir Misiniz? User Sayısı 20-30 üstü olsun ama fazla olmasın, samimi bir ortam olsun. (sürüm farketmez Skyblock harici her şey olur.)
Ben betacraftı önerebılırım eğlencelı bır ortam arıyorsan bence tam adresı oyuncu sayısı 60-80 eskıden çok yüksek kalıtedeydı ama dersenkı hıleler ıle oynamak ıstemıyorum o zaman tavsıye etmem :D

Tavsiyem BetaCraft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl