73/74 play.projects.gg Netherite Sunucu 🏅 Sunucu Ödüllü - Emek 1.21.x Survival Sunucu - ⭐ Elysia - PLAY.PROJECTS.GG - MMO/Kanlı Ay/Mevsim/Ünvan/Efsunlar/Yetenek -

Konu, 9 Temmuz 2026 17:22'de tarihine kadar sabit.
Anlayamadığım bir şekilde bugün mc tr ye bile girmedim ne zaman yazmışım bunu anlayamadım, algoritma hatası sanırsam.
Sanıyorsam konu sahibi konuyu Yukarı Taşıttı, Eğer öyleyse kusura bakma. Bu konuda MC-TR suçlu doğrusu :P

+Edit : Evet konu sahibi yapmış, Kusura bakma. MC-TR moment'lendik.

Sanıyorsam konu sahibi konuyu Yukarı Taşıttı, Eğer öyleyse kusura bakma. Bu konuda MC-TR suçlu doğrusu :P
O zaman dediğin gibi konu sahibi yukarı taşımış, çünkü ben bu yorumu yaptığım günü bile hatırlamıyorum. Eski olmalı. Kusur yok ne kusuru hocam iyi akşamlar...

Sezon veya sıfırlanma gibi bir şey var mı yakın zamanda?
Hayır. Bizim sunucumuzda yeni içerikler ekleyerek oyunu güncel tutmak ve yenilenebilirlik ile kalıcı bir sunucu yapmak esastır. Haritanın kullanılmayan bölümleri zamanla silinir ve yeni oyuncular her zaman yeni hayvanlar, yapılar bulabilmeye devam ederler. Eski oyuncular da yeni gelen güncellemelerle beraber oyunda aktif olarak oynarlar.

bir zamanlar..

Sunucu efsane gerçekten ellerinize sağlık

Sunucu gayet başarılı, tebrikler.

İncelemeleriniz için teşekkür ederiz.

ah bee zamanında mükemmel trailer yapmışlar

Sunucunuz harika umarım ülkemizde geliştikten sonra yurt dışına açılabilirsiniz. Başarılar dilerim.

Sunucu süper gözüküyor ve sistemleri çok hoş başarılar dilerim

rudde'yi ismen olarak senelerdir bilirim, doğru düzgün tanışma fırsatımız olmadı hiç, taa eski Skript zamanlarından beri adını çokça duyduğum birisi. İlk sunucu açmaya başladığım zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam bir Jackpot skripti vardı rudde'nin, onu inceleye inceleye giriş yapmıştım ben de Skript dünyasına. Kendisi çok yetenekli ve çok başarılı birisi, Türkiye piyasasında adını duyduğumda saygı duyduğum nadir insanlardan. Açtığı ve senelerdir yönettiği bu sunucu da bir o kadar başarılı, sahip olduğu oyuncu sayısının katça fazlalarını hakediyor. Tebrik ederim, önümüzdeki süreçte çok daha başarılı olmanızı dilerim.

Selamlar olsun.

rudde'yi ismen olarak senelerdir bilirim, doğru düzgün tanışma fırsatımız olmadı hiç, taa eski Skript zamanlarından beri adını çokça duyduğum birisi. İlk sunucu açmaya başladığım zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam bir Jackpot skripti vardı rudde'nin, onu inceleye inceleye giriş yapmıştım ben de Skript dünyasına. Kendisi çok yetenekli ve çok başarılı birisi, Türkiye piyasasında adını duyduğumda saygı duyduğum nadir insanlardan. Açtığı ve senelerdir yönettiği bu sunucu da bir o kadar başarılı, sahip olduğu oyuncu sayısının katça fazlalarını hakediyor. Tebrik ederim, önümüzdeki süreçte çok daha başarılı olmanızı dilerim.

Selamlar olsun.
Yaptığım işlerin işinize yaramasına çok sevindim. Uzun zamandır beni en çok mutlu eden yorum bu oldu, nazik yorumunuz için teşekkürler. :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl