66/67 play.projects.gg Netherite Sunucu 🏅 Sunucu Ödüllü - Emek 1.21.x Survival Sunucu - ⭐ Elysia - PLAY.PROJECTS.GG - MMO/Kanlı Ay/Mevsim/Ünvan/Efsunlar/Yetenek -

Konu, 9 Temmuz 2026 17:22'de tarihine kadar sabit.
Build 172:
>
Şanslı Gün etkinliğini başlatırken başlatan kişiye 20dk Şans II etkisi vermesine neden olan bir hata düzeltildi.
> Artık /setname komutuyla hesap taşınırken eğer taşınılan hesapta Hesap Yükseltmesi ve özel rengi varsa hesabın özel rengi de yeni isime taşınıyor.
> Artık /setname komutuyla hesap taşınırken eğer taşınılan hesapta özel etiket varsa hesabın özel etiketi de yeni isime taşınıyor.
> BoatMove tespitinin su içerisindeki hareketleri tam olarak algılayamayıp yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> HitReach tespitinin yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> KillAura tespitinin yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> Chorus Fruit yedikten sonra Movements tespitinin bazen yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> NoFall tespitinin yarı saydam bloklara düşüşlerde yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> Hızlıca blok kırarken MorePackets tespitinin bazen yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> Koşarken bazen MorePackets tespitinin yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> Yayla kendinize vurunca Speed tespitinin yanlış çalışmasına neden olan bir hata düzeltildi.

Build 173:
>
Kanlı Ay Başlatıcısının kanlı ay başlatması yerine Şanslı Gün etkinliğini çalıştırmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> Ölüm mesajları artık sadece Türkçe dilinde gözüküyor.
> Kafanıza isabet eden oklar kask seviyenize göre artık ek hasar vermiyorlar.
> Market işlemlerinden krallık kasasına giden para %2 arttırıldı.

Bu kaliteye bu madalya az kalmış daha iyilerini görürüz umarım başarılar.

Muhteşem gözüküyor özellikler olsun sürüm olsun buildler olsun gerçekten çok güzel bir yapım açıkçası kendi başına sunucu açmaya çalışan ben çok kıskandım buradanda biraz özgüven alıp kendimi geliştireceğim size de başarılar dilerim dahada büyümeniz dileğiyle <3

Sunucu tasarımınız beni hasta etti. Sizi tebrik ediyorum. "Zümrüt Sunucu" flamasına layık görülmüşsünüz :alkis:​

Tek kelimeyle "HARİKA"

Arkadaşlar hepinize cömert yorumlarınız için teşekkür ederim. MertMC'ye ek bir şey daha söylemek isterim.
Muhteşem gözüküyor özellikler olsun sürüm olsun buildler olsun gerçekten çok güzel bir yapım açıkçası kendi başına sunucu açmaya çalışan ben çok kıskandım buradanda biraz özgüven alıp kendimi geliştireceğim size de başarılar dilerim dahada büyümeniz dileğiyle <3
Biz en başta sunucumuzu açarken worldedit ile dört duvar çekilmiş bir başlangıç haritasında başladık. Sunucu sahibinin herhangi bir alanda ilgisi varsa ve o yönde gelişmek istiyorsa sunucu o yönden çok tutuyor. Ben yazılımı araştırmayı seviyordum ve internet koskocaman bir kütüphane. Ben uğraşıp bir şeyler öğrenip bunu da oyunculara verebildikçe insanlar daha çok beğenmeye başladı, bir şeyler yapabildiğimizi oyuncular gördükçe daha çok önerilerde bulunmaya başladılar. Vakit geçtikçe yönetime Türkçe dilini iyi kullanabilen, muhakeme yeteneği olan kişileri dahil ettik. Topluluk gitgide büyüyünce aramızda bulunan potansiyel builderlar, web geliştiricileri oldu. Bizim şu anki haritamızı tasarlayan arkadaşımız aramızda Mimar olarak hala aktif bir şekilde çalışıyor ve kendisi eski bir oyuncumuz.

Eğer herhangi bir alanda yeteneğin varsa kesinlikle onun üstüne gitmelisin, gerisi kendiliğinden gelecektir dostum. Bizim yaptıklarımız imkansız değil şayet kimsenin yaptığı bir şey asla imkansız seviyesinde olamaz. Olay tamamen yaptığın işi ne kadar sevdiğinle alakalı. Sana gelecekteki sürecinde başarılar dilerim.

Arkadaşlar hepinize cömert yorumlarınız için teşekkür ederim. MertMC'ye ek bir şey daha söylemek isterim.Biz en başta sunucumuzu açarken worldedit ile dört duvar çekilmiş bir başlangıç haritasında başladık. Sunucu sahibinin herhangi bir alanda ilgisi varsa ve o yönde gelişmek istiyorsa sunucu o yönden çok tutuyor. Ben yazılımı araştırmayı seviyordum ve internet koskocaman bir kütüphane. Ben uğraşıp bir şeyler öğrenip bunu da oyunculara verebildikçe insanlar daha çok beğenmeye başladı, bir şeyler yapabildiğimizi oyuncular gördükçe daha çok önerilerde bulunmaya başladılar. Vakit geçtikçe yönetime Türkçe dilini iyi kullanabilen, muhakeme yeteneği olan kişileri dahil ettik. Topluluk gitgide büyüyünce aramızda bulunan potansiyel builderlar, web geliştiricileri oldu. Bizim şu anki haritamızı tasarlayan arkadaşımız aramızda Mimar olarak hala aktif bir şekilde çalışıyor ve kendisi eski bir oyuncumuz.

Eğer herhangi bir alanda yeteneğin varsa kesinlikle onun üstüne gitmelisin, gerisi kendiliğinden gelecektir dostum. Bizim yaptıklarımız imkansız değil şayet kimsenin yaptığı bir şey asla imkansız seviyesinde olamaz. Olay tamamen yaptığın işi ne kadar sevdiğinle alakalı. Sana gelecekteki sürecinde başarılar dilerim.

Öncelikle yorumun için gerçekten teşekkürler.Daha öncedende sizin dediğiniz gibi world edit ile yapılmış 4 duvarlı spawnlarda başladım bende ancak bir kaç yıl geçtikten sonra asıl eğlencenin kendi emeğimizle ve özenle yapılmış sunucularda olduğunu gördük, bunu herkes gördü.
Benim ilgi alanım daha çok basit aksiyon oluşturmakta ve iyi bir arkadaş ortamında vakit geçirmede bunu sağlamakta pek kolay değil hele ki tek başıma yapıyorsam.3 haftadır sunucu kurmaya çalışıyorum pluginler vb her şeyi baştan öğrendim builderi bizzat kendim yaptım pek kolay olmadı ama eminim ki bittiğinde çoğu kişi sunucuyu beğenecek.basit aksiyondan kastım oyuna öldürmesi çok zor olmayan edit moblar ekleyip onları çeşitli dungeonlarda kullanmaktı bunu biraz başardım 2 adet 3er katlı dungeon oluşturdum yakında sunucunun normal görsellerini vb paylaşacağım.
Dediğiniz gibi olay yaptığımız işi sevmemiz ile alakalı herkesin bir sunucu açma hayali elbet olmuştur lakin kolay yoldan yapamayanlar çabuk pes eder ben daha geliştirmeyi düşünüyorum vaktim yettiğince , onun dışında tekrardan sizede başarılar dilerim.

Build 174:
>
Eğer oyun içerisinde bir süredir meydan okuma etkinliği ya da elitra yarışı olmuyorsa loto etkinliği düzenleniyor.
> Optimizasyon çalışmaları yapıldı.

Loto:
>
1 ile 100 arasında sayılardan birisine ikramiye çıkar.
> Her bilet R$100 fiyatındadır fakat Hesap Yükseltmesine sahip kişiler %25 indirimli olarak bilet alabilirler.
> İlk bilet alındıktan 15 dakika sonra loto sonuçları duyurulur.
> Aynı numara birden fazla kez alınamaz fakat bir kişi istediği miktarda numara satın alabilir.
> Eğer numarayı kimse tahmin edemezse kazanan numara yine de gösterilir ve aynı zamanda bu numara seçilseydi yaklaşık olarak edilecek kâr hesaplanır.
> Etkinlik açıldıktan beş dakika sonraya kadar eğer kimse loto oynamamış olursa etkinlik iptal edilir.

Build 175:
>
Spartan belirtilen hataları düzeltildi. > Unvan arayüzünde izniniz olan bazı ögelerin yine de çarpı(X) ile işaretli olmasına neden olan bir hata düzeltildi.
> İsim renk özelleştirmesi oyuna eklendi.

İsim Renkleri:
>
/isimrenk arayüzünden Premium Ripple karşılığında sohbet ya da TAB üzerinde istediğiniz şekilde kalıcı olarak isim renklerinizi ayarlayabilirsiniz. Tarzınızı gösterme vakti!
cM2M4f.png

Build 176:
>
Ender incisinin block glitch koruması arttırıldı.
> Optimizasyon çalışmaları yapıldı.
> Planlı Nether sıfırlaması gerçekleştirildi. Nether dünya yapısı aynı şekilde fakat doğal haline getirildi.
> Hotfix modulü geliştirildi.

Build 177:
>
Optimizasyon çalışmaları yapıldı.
> Sistem mesajlarındaki [VIP] ön eki ✯ olarak değiştirildi.
> Özel mesaj formatı değiştirildi.
> Susturulduktan sonra artık kalan dakika da gözüküyor.
> Susturulma mesajı formatları değiştirildi.
> Envanter doluyken stacklenebilen bir eşyanın /fixitem modulü kullanılırsa yenisinin gelmemesine neden olan bir hata düzeltildi.
> Kızıltaş ağlarında çok nadiren kızıltaş ağlarının birisi kopar ve hatayı düzeltmek için kızıltaş ağının arasında gezmeniz gerekir.
> Beta, eski bilgisayarlar için /optimize arayüzü geliştirildi. Bu arayüz üzerinden parçacıklar, piston vb. lag yapan hareketlerin istemcinize iletilmemesini sağlayabilirsiniz.
> Hesap yükseltmesine sahip olmayan kişiler lotoda en fazla 5 bilet alabiliyor.
> Artık hesap yükseltmesine sahipken loto oynamak R$75 yerine R$80 kesiyor.
> Performans modunda artık Wither Skeleton, Squid, Slime kaybolmuyor.
> Markete 32 tane Karpuz R$4 yerine R$5 fiyatına satılabilir.
> Minecraft bugu olan Elitrayla duvarın içinden geçebilme sorunu çözüldü.

Build 178:
>
Artık yeni başlamayanlar için de rastgele ışınlanma özelliği uzak bir yere ışınlamayacak şekilde aktif.
> Artık Eşsiz Zümrüt ve Eşsiz Elmas ilgili cevherler yerine kanlı ay yaratıklarından düşüyor.
> İpeksi Dokunuş artık değerli madenin kendisini veriyor.
> Servet büyüsü için Soylu unvanı gereksinimi kaldırıldı.
> Otomatik giriş sistemi sunucudan kaldırıldı.
> Duvardan geçebilme sorunları çözüldü (öyle umuyoruz).
> Artık sunucu sabit MOTD'ye sahip fakat haberler hala /haberler komutunda ve oyuna girişte listeleniyor.
> /optimize komutu geçici olarak kaldırıldı.
> End dünyasına gidebilmek için Soylu olmalısınız.
> Soylu unvanındaki Servet büyüsü kullanabilme özelliği tüm unvanlara eklendi.
> Soylu unvanına geçebilme şartları düzenlendi.

kısaca harika ama bir sorum olacaktı sunucuya 1.12.2 ile giriliyormu

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl