Sunucu Ödülleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naxenta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.738

Sizce puanlar adil bir şekilde mi dağıtılıyor, yoksa parası olana göre mi dağıtıyor?

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Naxenta aşağıya jürilerin değerlendirme tablosunu bırakıyorum lütfen bana hangileri **yüksek** bütçeli söyler misin?

Harita Düzeni 5 Puan
Sohbet Düzeni 5 Puan
Oyuncu Listesi ( Tab ) Düzeni 5 Puan
Sağ Tablo Düzeni 5 Puan
Menü Yeterliliği ( Oyuncu Bilgilendirme ) 5 Puan
Özgün Sistemler & Sistem Uyumluluğu 20 Puan
Destek Hızı 10 Puan
Ping 2,5 Puan (100'den düşük)
Konuşma Tarzı (Düzgün Üslup) 10 Puan
Yetkili Aktifliği 2,5 Puan
Discord Sunucusu 5 Puan

@Naxenta soruma neden cevap vermiyorsun?

Bu arada paketimde alıntı yok diyorsun ama paketin yapımcısı sen değilsin özel coin skriptim var dedin paketi yapan yetkilin kendisi alıntı olduğunu itiraf etti kusura bakma ama kendi bilgin olmadan bu işleri yapman çok zor yetkililerinden çok şey bekliyorsun.

(Yetkili alımında mimar'ın görevlerine plugin-skript bilgisi eklemek gibi.)

Öncelikle konunun ne amaçla açıldığına bakıyorum bir de konuyu açan kişinin konuyu açma amacına rağmen yorumlarda kendine zıt fikirlere karşı hemen adalet kavramını kattığını görüyorum. Önreğin konuda demişsiniz ki
Sizce puanlar adil bir şekilde mi dağıtılıyor, yoksa parası olana göre mi dağıtııyor?
Bunu soruyorsunuz ki milletinde görüşünü merak ediyorsunuz. Fakat siz ne yapıyorsunuz, yazan kişilere "siz bence bilmiyorsunuz, etmiyorsunuz" gibi ithamlarda bulunuyorsunuz. Madem "paraya dayalı sistemdir" diyebiliyorsunuz, o zaman neden milletin görüşlerini merak ediyorsunuz? Hadi merak ediyorsunuz o zaman neden saygı duymuyorsunuz ve "siz bence dürüst oylama ne onu bilmiyorsunuz" diyorsunuz?
Siz bence dürüst oylama ne onu bilmiyorsunuz. O oylama listesi tamamen paraya dayalı bir sistem dir.
Hadi bunları geçtim, bir konu açıyorsunuz ve bu konuya yetkili arkadaşların yorum yapmasına karşı siz burada hala daha tabiri caizse "egolu" davranıyorsunuz. Yok işte gözümde haklılık payı yok, yok işte parası olmayan adam ödül kazanamaz.
Buraya 100 tane yetkili de adaletli dese 1 gram haklılık payları yoktur gözümde.
Sana şöyle bir şey söyleyebilirim. Yakın zamanda @_OnePage_ ile bir sunucu açacağız, çok uzun zamandır uğraşıyoruz. BU işe girerken öyle yok eskiymiş/paralıymış o tarzda hiçbir zaman bakmadık. Hiçbir şekilde paramızda fazla değil ve biz bu ödüle gerek şu ana kadar tasarladığımız sistemlerle, gerekse diğer bazı şartları sağlamamız ile kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Yani demem o ki paranın önemi olduğunu sanmıyorum. Eski sunucu olmanında anlamı olduğunu sanmıyorum. İşi bilmeyen adamların zaten ödüle layık olacak hiçbir yanı yok. Parası olmayan adamlar her türlü bu ödülden bence faydalanabilir. Kısaca ben bu sistemin kesinlikle adaletli ve adil bir şekilde olduğunu düşünüyorum. Şimdi dersin ki "Buraya 100 tane yetkili de adaletli dese 1 gram haklılık payı yok" :;p

İşine gelmezse karala işine gelince ağam paşam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl