N
Naxenta
Ziyaretçi
Bana göre maddeler tamamen para yatırandan yana olarak ayarlanmış ama fikrinize saygı duymak düşer bana .Ben adaletli bir şekilde puanlama yapıldığını düşünüyorum.
O zaman adalet anlayışımız çok farklı bir birimizden. :(
Bence adil bir şekilde dağıtılıyor :)
Size katılamayacağım ama fikrinize saygı duyarım.Bence adil bir şekilde
cnsrc
Siz bence dürüst oylama ne onu bilmiyorsunuz. O oylama listesi tamamen paraya dayalı bir sistem dir.Sunucu ödülleri denilen şeyin herkese verilmediği açık ve net ortadayken bazı şeyleri daha iyi yapan sunucuların normalinden yüksek puan almasından daha normal birşey yok.
cnsrc
O listede paranın etki ettiği maksimum 4 tane etken var ve toplasan 20 puan yapmıyor. Bi zahmet böyle birşeye başvuruyorsan iyi bir harita ve sistemlere sahip ol. Veya discord sunucun olsun. İstenilen şeyler büyük şeyler değil.Siz bence dürüst oylama ne onu bilmiyorsunuz. O oylama listesi tamamen paraya dayalı bir sistem dir.
O listede paranın etki ettiği maksimum 4 tane etken var ve toplasan 20 puan yapmıyor. Bi zahmet böyle birşeye başvuruyorsan iyi bir harita ve sistemlere sahip ol. Veya discord sunucun olsun. İstenilen şeyler büyük şeyler değil.
cnsrc
Sunucuna bi zahmet biraz para harca ki kazanmak için şansın olsun. Sadece 1 aydır açık olan ücretsiz domain, map, plugin paketi vb. şeyler kullanan sunucuların kazanmasından ise biraz bile sunucusu için fazla para harcamış ve bunu çok görmeyen, aksine sunucusunu geliştirip insanların beğenisine sunmuş sunucuların ve sunucu sahiplerinin bu ödülü kazanması daha makul olacaktır.Sanırim siz puanlamalara bakmadini 50 puan neredeyse paraya dayali bir daha bakin lütfen
Belliki siz bu sunucu odüllerini eski sunucular kazansın diye getirmissiniz sizin dediginize gore kücuk sunucularin kazanma dahi yok ozaman oraya 1 madde daha ekleyin 1 sene ve daha eski sunucular katila bilir diye en azindan insanlara basuna umit vermezsiniz adil rollerine burünmenin bir amacıda yokSunucuna bi zahmet biraz para harca ki kazanmak için şansın olsun. Sadece 1 aydır açık olan ücretsiz domain, map, plugin paketi vb. şeyler kullanan sunucuların kazanmasından ise biraz bile sunucusu için fazla para harcamış ve bunu çok görmeyen, aksine sunucusunu geliştirip insanların beğenisine sunmuş sunucuların ve sunucu sahiplerinin bu ödülü kazanması daha makul olacaktır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!